koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 14. huhtikuuta 2012

asennekisat

Eka radalta nolla- pysähtyi joka kontaktille, A:lla oikein odotti "saa" vapautusta, jota en ymmärtänyt sanoa. Lähti sitten niinkuin ennenkin ja oikein näki koiran ilmeestä, että ei tuon kanssa kannata näissä kisoissa pysähdellä... 3/52 sijoitus. Rata muuten aika hyvä, oli ykkösen juoksurata, mutta sainpas pidettyä hallinnassa ja teki hienon itsenäisen keinun.
Toka rata menimme jo kovempaa, mutta ohjaaja sössi takaaleikkauksen- suvitti ja nurinpäinhyppy. Tämä rata videolla ja siitä näkee, ettei mitään takaaleikkausta edes ohjata, kädet taivaissa rintamasuunta minne sattuu. Muuten hyvä rata.
Vika rata oli vaikeampi (ruottalainen tuomari). Hitsi, kun saisi saman asenteen jatkossa kisaradoille. Olin päättänyt näyttää svedupellelle, että kyllä suomessa osataan ohjata vaikeampiakin ratoja (siihen asti tullut tosi vähän nollia). Suvi meni sikasiististi. Sai puomilta vitosen ja huusin sitten YES vikariman päällä, joka alas. Mutta kun en nähnyt kumpaakaan virhettä, luulin tehneeni hienon nollaradan... Sen 30 sekuntia, ennenkuin kuuluttivat tuloksen. (Rata oli yli sekunnin nopeampi kuin voittajan, eli se olikin noppee.) Tästä radasta jäi hyvä fiilis silti, aion nyt löytää tämän tunteen tehdä sitä aksaa seuraavillakin radoilla. Iris ehdotti, että menen niille ajatuksella, että näytämme Suvin kanssa, että "täältä pesee". Täytyy kokeilla, toimisko se, kun ei noita ruottalaisia taida niin kovin usein täällä vierailla :). On mulla kyllä mahtava koira!

Håp reenasi lämppäesteillä. Ekassa setissä takaaleikkauksia, jaakotuksia. Hienosti, vaikka rimat jopa 55cm. Toka setissä laitoin takaakiertoon ja tuli ali miljoona kertaa (siis ainakin seitsemän kertaa). Kokeilin apurimaa, laittaa matalammalle ja kaikkea mitä nyt keksin. Lopulta ihan alas toinen pää, siitä nostin pikkuhiljaa, taas kerran ali, mutta ehkä sitten hoksasi, että pitää hypätä? Ainakin tein kolme toistoa, ja kaikki ok. Mutta rima taisi olla 40 tai 45cm, ei sen korkeampi.

Viideot myöhemmin, kaksi vikaa rataa on tallessa.
http://www.youtube.com/watch?v=EhRyIJjF79E&feature=channel&list=UL

Mä muuten luulen oppineeni aamun radoista jotain!

1 kommentti:

  1. Einolla nostin tänään radalla kaikki rimat 50 cm:in. Menee kans kaikki muut hyvin yli paitsi takaakierrot, joissa olen hieman kauempana. Lähellä vielä toimii, koska voin suunnata sen keskittymisen rimaan käyttämällä käden sen päällä heti, kun Eino siivekkeen päädyssä ja näkee käteni. Automaattisesti kyllä lähti korjaamaan turhan tiivistä siivekkeen kiertämistä hieman kauemmas, kun osui pari kertaa kyljellä siivekkeeseen ponnistaessaan :)55 cm:ä näytti niin korkealta, että jätin ne odottamaan, että pystyy suorittamaan kaikki ohjaukset 50 cm:in rimoilla hyvin.

    VastaaPoista