koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 13. huhtikuuta 2012

treeni-iloa


Kevät tulee, yllä todiste.
Håpille sopii nämä pikkuisen lyhyemmät pätkät!. Eilen teemana päällejuoksut ja välistävedot. Suvi teki monta peräkkäin, Håppaleena putkesta kaksi estettä joko välistävetona tai päällejuoksuna. Ei nyt pentu joka kerta oikein mennyt ja mun oli vaikea muistaa sekä palkkauksen että ohjauksen oikea-aikaisuudet, mutta innokkaasti meni! Hyvämieli:).
Dummypsykologiaa luettu muutama luku. Toistaiseksi ei maata mullistavaa. Pitää olla iso tavoite ja jakaa se toteutettavissa oleviin "prosessitavoitteisiin". Ja mitata tasoa ja edistymistä säännöllisesti. Motivaatiosta ja itseluottamuksesta jotain yleistä myös (tässä lyhennettynä Sirpalle ekat neljä lukua:)).

Ja Håp osaa hypätä ja istua. On se hassu pentu. Jos on joku, mikä ei yhtään suju jollain treenikerralla, treenataan jotain osaa siitä (tässä tapauksessa sitä istumista) ja avot, seuraavalla kerralla ei mitään ongelmaa koko liikkeessä. Agissa tänään teki Sepon sunnuntain agiradan alkua. Hyppy, pakkovalssi, niisto-persjättö ja hyppy. Aika hyvin. Nostin ekaa kertaa kaksi hyppyä 50 ja 55cm. Menee ok jos mennään suoraan. Takaakierroissa tuli ali melkein joka yrityksellä. Vielä ajattelin sitä seuraamista käydä reenaamassa.
Hurraa ollut kaksi päivää Jennyn kurssillla. Tavoitteena on ne tätikisat kuohuviinillä ja Prix St George toukokuussa ja sen mukaan mennään. Heppa pitää saada pysymään eteenpäinpyrkivänä myös koottuna ollessaan. Jenny antoi kuitenkin tehtäväksi opetella se ohjelma. Kun naureskellen totesin, että 70% tulostavoite taitaa olla aika kova, sanoi Jenny 57% olevan lähempänä realismia. Hyväksytty olisi sekin:D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti