koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kisoja

Kisaviikonloppu. Eilen pikkukisat Kirkkonummella, niissä kyllä meni koko päivä, kun kisajärjestys olikin eri kun alunperin ilmoitettu. No seura oli hyvää. Suville sain kaksi vitosta aikaiseksi (kielto ja rima). Håp ampui miljoonaan putkeen ja kovaa ampuikin. En enää muista oliko siellä Hopsun kanssa joku hyväkin pätkä.
Illalla ja aamulla 1000kg kivituhkaa kottikärryillä mun kasvimaapoluille. Ihan pikkuisen jäi kesken (1 kottari odottaa huomista). Mun pihatyöt laahaa kyllä taas perässä, sipuleistakin osa edelleen istuttamatta.
Iltapäiväksi Janakkalaan. Mä muistelisin, että Håp teki aikoinaan kakkosissakin siellä tuplat. Eli täytyy olla hyvä kisapaikka! Eka rata hyppis. Suvi teki ihan kivan nollan, mutta aika riitti vain neljänteen sijaan (erot onneksi aika pienet, ei tartte ahdistua). Håp meni tämän radan muuten ok, mutta neljännen kerran putkeen hypyn sijasta tämän viikonlopun aikana. Toka rata oli hauska ja tosi helppo luukutusrata. Mentiin ympyrää vasemmalla kädellä ohjaten 2,5 kierrosta ja sitten maaliin. Ajattelin, ettei ole Suvin rata, kun sen laukka ei ole pitkä ja nyt ei hyötynyt kääntyvästä koirasta. No väärässä olin. Äitikoira ampaisi kaikki kontaktit (4kpl, A kaksi kertaa) hurjaa kyytiä (aika siinä ja siinä ottiko ne). Sai etenemän 5,42 ja voitti ylivoimaisesti. Vau!!! Håp teki (huomattavasti paremmilla kontakteilla ja hitaammilla kanssa) nollalla vikalle esteelle asti. Siinä oli taas millin päässä putkesta ja kiljuin kuin idiootti, ja tuli hypäten vikan esteen. Nolla!
Vika rata Suppana edelleen riskikontakteilla nopein, mutta nyt sai puomilta vitosen. Ja Håp oli nollalla tokavikalle asti. Mun "olen luonnetestattu pinseriksi. Vilkas, toimintakyky paineen alla olematon" ohjauksella aloin jo puomilla (kolmanneksi viimeinen) kiljumaan koiralleni, sain siitä ohjattua toiseksi viimeiselle. En ohjannut ja koira ampui taas avaruuteen lähes kepeille asti. Hurjaa huutoa ja takaisin kartalle. Vika hyppy puhtaasti ja meillä on nyt tuplanolla ja SM-nollat kasassa!!!!

Hyvä mieli. Tosin kisaaminen ei ole pelkästään hauskaa Suvin kanssa, kun yritän niitä viimeisiä EO pisteitä saada kasaan. Pakkovoittaminen ei ole kivaa... Mutta on se vaan uskomaton sesse.

Vanttu turistina. Teki nyt sitten vieraassa paikassakin keinun. Se on ihana. Oikein tykkää siitä pamauttamisesta keinun päässä. 2on-2off vielä vähän hakusessa (kun sitä ei ole oikein asennetukaan), mutta kyllä se pysähtyy sinne päähän jotenkuten. Ja parilla hypyllä eteenmenoa. Ja teki Vanttu vähän seuraamista ja pari istu/maahan. Ja esitti pupua tietty kans.

Eilen molemmille tokotoopeille tunnari. Håpille ruutu ja ohjattu. Vantulle sivua ja seuraamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti