koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

treenit ne jatkuu

Tai tänään ole mitään tehty. Koirat saivat kirmata yhdellä tallilla puolitoista tuntia ja kyllä ne kirmasivatkin. Harmi, kun Vantun, Rosson ja tallin westien leikkiä ei tullut videolle. Olivat juosseet ison turvekasan päälle ja sieltä pressuliukumäkeä liukuen alas...
Vanttu treenannut ministi ruoalle sitä kävelystä pupuun ja siitä maahan. Jos annan sen tulla mua kohti, saan tämän onnistumaan aina välillä, Ja sivulle, seuraamaan ja muutama kaukojen vaihto "tiukoilla" kriteereillä. Tällä vauhdilla on kisavalmis juuri ennen eläkeikää.
Eilen Jessican luona. Håp teki EVL liikkeet kahdessa osassa. Ekassa innostin ja piippasi, mutta oli innokas (Håpiksi). Tokassa olin vaisumpi, ei piipannut, mutta intokin huono. Ruudun paikkaa vahvistettava, tunnarissa älä sano uutta käskyä, jos ei heti lähde kunnolla haistelemaan (nyt haeskeli hetken maasta nameja). Ohjatussa oli hönö.
Ja Vanttu. Seuraaminen parempaa, ota paljon alussa, kun oikein innokas. Varo kyyläämistä. Hyppyä voisi tehdä enemmän, vaikka ei tuo enään jäänyt mahastaan siihen kiinni. Ekat pari meni kyllä ohi lelulle. Nouto on haasteellista, hakee kyllä, tuo melkein, mutta vain melkein, sivulle. Kokeiltiin nostoa, vaikea on ajoittaa se palkkaaminen oikein. Seisomisessa pysyminen pitää opettaa erikseen. Jessican kanssa pysyi kyllä, mun kanssa esitti pupua, kaukojen vaihtoja, high fiveä...
Näistä tokotreeneistä saa kyllä treeni-intoa.
Illalla agitreenit, lämiskä paranee. Yhtä hyppyä ja putkea miten sattuu ja niin se menikin miten sattuu. Mutta ihanan nopsa keinu Sadun avustuksella. Namipalkka päästä ja siitä lelulle, minä lähetin parin metrin päästä. Ja ei oo hidas!
Håp teki vauhtiratatreeniä, ja vähän putkenpäänohitusta. Pitää vaan uskaltaa sen kanssa ja ohjata...

Ja Hurraa varmaan mätänee talliin, kun en ehdi sitä ratsastaa. Pari kuvaa otin eilen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti