koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 9. marraskuuta 2013

Nyt kulkee!

Tavallista onnistuneempi kisapäivä koko sukulaisporukalle.
Ojangossa Saaga 15v ja Leo 2v tekivät molemmilla radoilla nollan kakkosissa ollen toisia ja aaden siis nousunollat. Enää yksi ja teinin kouluttama teinikoira on kolmosissa!! Ja Leon konatktit on ehkä yhdet hienoimmista pysäytyskontakteista mitä tiedän. Menee ihan miljoonaa ja stoppaa täydestä vauhdista. Ainakin treeneissä, kisoissa en ole koiraa nähnyt.
Ja partnerin kanssa Hyvinkäällä. Eka radalla Håpin kanssa onneksi oli kapea halli, sain edes muutaman käännöksen. Ja noin viisitoista hyllyä. Suvi teki hyvän nollan. Satu kuvasi Marikan kameralla eli tuli ihan videollekin. http://www.youtube.com/watch?v=JSYRQpN1lPo&feature=youtube_gdata. Saijan Voltti oli sekunnin nopsampi, mutta enpä tiiä mistä olisin saanut ajan pois. Suppana toinen.
Tokaradalla Håp teki ok nollan, lopussa meni siksakkina, kun en saanut kääntymään ja siinä paloi  aikaa. Satu sanoikin, että huomioiden kuinka paljon minä pyörin, koira kääntyy hämmästyttävän loivasti... No käännökset ovatkin meidän "to treenata" listalla. Håp oli kolmas Raisan ja Jannen jälkeen, eli hyvässä seurassa olimme! Suvin radalla esitin kaikenlaista pyörimistä, jopa pysähdyimme molemmat jossain välissä haukkomaan henkeä. En katsonut tuloksia, mutta minusta sinne mahtui niin monta kieltoa eli lieni hylly.
Vikalla radalla ensin Håpsulle rima ja sitten yritin ehtiä persjättöön puomin jälkeen, en ehtinyt ja hukkasin koiran. Hyppy nurinpäin. Suvi teki hyvän radan. Ei kait siinä oikein ollut mitään mistä kauheasti olisi voinut nipistää. Ehkä A:n osaisi tehdä nopeampaa? Sai tismalleen saman ajan kuin Raisa ja Repo. Raisa oli voittanut edellisen, ja Repo on jo EO paikkansa saanut. Ei uusintaa, Suvi sai paperille ykköstuloksen. Ja minä jäin kiitollisuudenvelkaan.
Satu ja Roti tekivät myös hienon nollan tällä radalla. Pysäytyskontakteilla (tai ainakin selvillä kontakteilla) tuli kolmanneksi ja sai agisertin!!!https://www.facebook.com/photo.php?v=10151804563287832&set=vb.523017831&type=2&theater En tiiä näkyykö linkki, jos ei ole Sadun naamiskaveri.
Kotimatkalla ABC pyysähdys ja lehtipihvi tarjouksessa, aika täydellistä!

Mukava päivä monella tapaa. Eikä pelkästään tulosten takia. Enemmän kait me nauroimme mun torveiluille niillä hyl radoilla. Tai kisakumppanien hölmöilyille. Nettikeskustelujen perusteella agility on nykyään kolmosissa vakavaa ja tosikkomaista. Kisakumppaneilla ei ole kivaa keskenään ja vaikka mitä. Mulla ainakin on kivaa. Tänäänkin oli hauska nähdä Jannea pitkästä aikaa, mulla on taas kaveri kisakentillä joka uskoo ehtivänsä vaikka mihin (toki ehtiikin mua paremmin, mutta on hänellä onneksi tallella se vahva luottamus "juoksen koiraani kovemmin" ohajukseen. Ja Twixy ei ole ihan hidas...). Saijan ja Raisan kanssa hihitimme uudelle taifuuni/spiraali/hurrikaani ohajukselleni, millä aion kinuta Teemulta kahvit. Eihän se ohjaus mihinkään vie, mutta onpahan ihan uusi tekniikka! Sadun kanssa aloitimme höpöttämisen jo autossa puhelimien välityksellä. Ja monta muutakin hauskaa keskustelua radan reunalla käytiin. Mun mielestä se kivan pitäminen on itsestä kiinni ja jos ei hommasta nauti, kannattaa katsoa peiliin, jospa sieltä löytyisi se syy.
Piiri pieni pyörii myös mun koirien kesken!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti