koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 2. marraskuuta 2013

Vapaata

Pitkä aamulenkki järvimaisemissa Idan, Hurraan ja koirien kanssa. Aivan ihanaa oli.Hurraakin käyttäytyi, eikä kiikutellut Idaa, vaikka meni ilman talutusta yli puolet.

Sieltä aksaihmisten tokotreeneihin. Mutta niinvaan sain apua (eriasia opinko). Jos mä seison ajatellen polvien lukitusta taakse, en pysty venkuroimaan (ja Håpilla on vaikeuksia tulla sivulle...). Täytyy tämä laittaa testitreeniin. Ja paikallaoloissa kuulemma nyökkään hovikumarruksen jokaisen käskyn kanssa. What??? Ruutu oli tänään haasteellinen, kun halusi mennä matkalla oleville merkeille. Ohjattu, tunnari hyvät. Z ei mennyt istumaan ekalla käskyllä. Paikallaanolot koiran osuus hyvä, mutta vähän sekoili muiden antaessa käskyjä. Metallinouto vaisu, mutta hakeehan tuo. Jos heitin 10 metriä sivuun ihan esteen tasalle, ei tuonut takaisin hypyn kautta. Olipa hyödylliset treenit. Mähän en kimpassa treenaa oikein koskaan, pitäisi ehkä kyllä.

Vanttu teki lämiskää ja ruudun (Satu taputti oikeaa kohtaa). Ruutu nyt aika vaiheessa, mutta täytyy aina välillä muistaa tehdä. Lähinnä Vanttu leikki Rotin kanssa. Näillä kahdella valopäällä on kyllä niin yhteinen sävel että. Vauhti tosin korvaa aika usein järjenkäytön. Ja niitä melkein pelkää, kun tulevat miljoonaa kohti ja ikinä ei voi olla varma muistavatko väistää. Kotipihalla Vantulle vielä oman hakua ja sitten laitoin neljästä kepistä aika leveän kujan, jonka läpi sai juosta. Koska eilen ei sitten mennyt kait kertaakaan ilman remmiä niitä vinokeppejä oikein. Tein pienen videopätkänkin Vantun treeneistä. Otin myös Håpin käännöstreeniä videolle. Pitäisi jaksaa katsoa se ajatuksella läpi.

Iltapäivästä vielä 15 kottarillista lehtiä kompostiin pihalta. Ja vasta olisi puolet tehty... Ja tuossa luvussa ei ole aiemmin tällä viikolla viedyt. Olen aika väsähtänyt nyt, taitaa olla huono kunto.

Elsa on tänään opettanut Vantulle kierimistä. Alkuun ei meinannut millään tajuta, nyt on jo aika monesti kierähtänyt. Elsa myös teki istu-seiso asennonvaihtoja. Voisi mennä paremminkin, mutta ihan yhtä huonosti tekee munkin kanssa. Dot oli muuten sairaan makee tänään, sellaisen asenteen kun saisi Vanttuun laitettua...
 Vantun mielestä vielä voi hyvin kahlailla. Olisi varmaan uinutkin...

Mäkin halusin hetkeksi satulaan, pääsääntöisesti Ida kyllä tänään ridasi.

1 kommentti:

  1. Ja kauhea unohdus. Leo Hanskun kanssa sai tänään AVOsta ykköstuloksen. 162p, kun hyppy nollille (karkasi). Taitaa olla koko Suvin agipentue nyt vähintäänkin VOI luokassa tokossa. Aika hämmentävää!

    VastaaPoista