koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 26. joulukuuta 2013

Lomatreeniä

Mä olen nyt katsonut Onemind joululahjavideon (siis sen minkä sai katsoa ilmaiseksi joulupäivään asti) ja omasta joululahjavideoista ekan Trkmanin Foundations Fun. Ja treeni-intoa tuli molemmista!

Eli sekä Vanttu että Håp ovat harjoitelleet tiukkaa ympyrää merkkitötterön ympäri ja Vanttu tänään vähän siivekkeilläkin. Vanttu on kyllä luomukääntyjä luulen, menee ihan sikkuralla monta kierrosta. Käskyjä en oikein ole laittanut, kun en ole ihan varma mitä laitetaan... Tai aamulla sanoin vasemmalle "ymp" - jostain syystä Sadulta ei tullut kovin ylentävää arviota tästä sanavalinnasta??? Ja Vanttu on lisäksi tehnyt sitä oikealle kääntymistä ja nyt vähän vasemmalle (oik-vas).

Ja eilen Sadun kanssa KKK hallilla. Satu asensi Håpiin "kii", eli pitää tulla Kii käskyllä käteen tökkään. Etenimme tästä heti putkiansaradalle ja eihän se nyt ihan toiminut samantien, mutta saatiin muutama onnistunut. Hauskasti myös Trkmanin videolla oli aika samanlainen harjoitus.Ja aamulla hurrailun jälkeen maneesissa, kun laittelin Vantuunkin "kii:tä", Håp tuli siihen mukaan ilman lupaa toki ja tökki kans. On se kyllä niin superkiltti, että välillä miettii, kuinka mulle voi osua tuollainen "haluan olla mieliksi" ja ajattelen aina ensin versio. Yhteistä säveltä ei ehkä juuri siksi löydy helpolla, että olemme niin kovin erilaisia...

Vanttu teki myös lämiskää, eilen taas tuntui, että ei se vieläkään tajua mitä sillä halutaan tehdä? Eli pomppi monesti yli. No, jos laitan esteen eteen rimanetäisyyden päähän, osuu oikeastaan aina. Jospa tänään katsoisi Trkmanin running contacts...

Vanttu teki myös kuutta vinokeppiä, joka kerta tais mennä oikein. Ja vähän radanpätkää, aika kivasti. Ja tänä aamulla maneesissa seuraamista (nojaa). Ja illalla lasten junnutreeneissä otin Vantun pihalle (pimeää, mutta osittain valot osui). Ihan kauheaa seuraamista, kun äänet kuuluivat hallista ja olisi yksin pitänyt kentällä toimia. En oikein saanut yhtään hyvää pätkää. Päädyin palkkailemaan sivulle tulosta, joka sekin tökki. Tuli vähän sellainen olo, että en taida mennä kisoihin vielä tammikuussa sen kanssa...Täytyy harjoitella yksin kentällä menoa ja paikallaanmakuuta ja ja ja ja. Listaan voi laittaa jokaisen liikkeen jo alokasluokasta. Sekä kaikki kisapalkat, palkkaamattomuudet yms. kanssa. Huoh.

Ja tämän lisäksi kaikenlaista pientä sisätemppuilua. Haluaisin noiden oppivan etutassuilla kävelyn. Aloitin opettamalla Vantulle sohvalta 2on-2offin, voiskohan sen jalostaa siitä? Eivät toki osaa edes takatassuilla kävelyä. Mutta onhan mulla myös temppuvideo! (miten niin olen käyttänyt joulutarjouksen videokaupassa???)

Huomenna Sadun kanssa Sporttikselle, lauantaina Tampereelle ja sunnuntaina Lahteen. Loma sujuu rattoisasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti