koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

huoltopäivä

Videoyritys oli niin kamalaa katseltavaa, että tuli ahdistus ja tein höpöhöpöä (lähinnä mun venkurointi ahdisti. Ja toki koiran osaamattomuuskin). Mutta linkki höpöön : https://www.youtube.com/watch?v=39wL11rEcss

Muuten ei ihmeellistä. Kävimme vajaa pari tuntia hepan ja koirien kanssa ulkoilemassa. Oli ihanaa, kun on vähän lunta. Kaikenlaista pikkutreeniä, Håpin kaukot on aika eläväiset. Mutta Vanttu meni maahan ja seis liikkestä aika monesti oikein.

Huoltopäivä käsitti lapsille annetun lupauksen Rosson joululahjasta. Eli sai hammasputsin. Ja koska on oma koira, en varonut mitään ja työnsin vain puoliksi unessa olevan koiran suuhun käteni. Rossohan tarrasi kunnon otteella onneksi vasempaan käteen. Ja unen läpikin taisi tajuta mun karjumisesta, että ei olisi kannattanut... Muilta koirilta leikattiin kynnet. Tai Vantulla ja Håpilla mitään leikattavaa ollut, ne ahdistu jo ajatuksestakin, että leikataan (en muista onko koskaan leikattu?) . Tai antaa ne toki tehdä, mutta ovat semmoisia piestyn koiran näköisiä. Suvilla olikin aika pitkät kynnet, oiskohan leikattu ekaa kertaa? Suvilta nappasin verinäytteenkin, kun ykäsi tänäänkin. Ei siinä ihmeellisiä, vähän eosinofiilit koholla. Ja Rosso on laiha, Håp ja Vanttu hoikkia ja Suvi läski. No paimenet sai matolääkkeet vielä (Rosso saa huomenna), nyt ei tartte käydä "päivystyksessä" taas moneen vuoteen, toivottvasti siis.

Ja en tiedä tekiskö toi sakki juoksua? Sillähän mä saisin luvallisen syyn jättäytyä tokokisoista pois... Eli toivotaan sitä ainakin Vantulle!
1 kommentti:

  1. Supsukan kynnethän leikattiin kyllä täällä... ett on ne leikattu aiemminkin ;)

    VastaaPoista