koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Lomaltapaluu

Ihana rentoutusloma ja koiratkin olleet onnellisia hoitopaikoissaan (mitä nyt Vanttu vähän unohtanut vessan sijainnin).
Aamulla kotiin, Suvi saapui ekaksi, Rosso heti perään, työpäivän jälkeen Håp ja Vanttukin haettu.
Ja koska olen katsonut Trkmanin "I keep my dogs hungry" DVD:n (myydään myös ready, steady, go nimellä),ja pari muutakin viideota, niin eikun heti treenaan. Ajattelin opettaa kaapin oven sulkemisen. No eivät oppineet. Tai Vanttu osaa nyt läppästä lappua tassullaan, vaikka se olisi vadin päälläkin, Håp yrittää koskea ensin nenällään ja vain vähän tajusi tassulla sohia. Katsotaan, eteneekö tästä mihinkään. Mun arvaus on, että Håp miettii yön ja osaa huomenna. Vanttu on vielä viikon päästäkin "joo, joo mä sohin kyllä, mutta mihin pitää sohia" asteella.

Nyt kirjoitan tätä ja kaikki koirat nukkuu jaloissa. Onpa ihanaa taas olla kotona!

 Kap Verde on kuivaa aavikkomaista laavakivialuetta koko saari melkein, mutta siellä on lehmiä, aaseja (vähän) ja paljon vuohia vapaana. Tässä blogini matkakertomusosuus.
 Ja saarella on ihan oikeaa Saharasta lentänyttä ihan älypehmeää ja ihanaa aavikkohiekkaakin. Lapsetti ja hypimme siihen Saaran ja Elsan kanssa. (Ida ei ollut kipsikätensä kanssa matkalla ollenkaan).
Trkmanin temppuvideo-opit heti käyttöön. Tuo musta oli tosi makee-oppi ihan heti ja hoksasi tarjoamisen parissa sekunnissa. Tosin minä en opi heittämään sitä namia vaan tungen sen myös harjoitteluvaiheessa nyrkillä suuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti