koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 23. tammikuuta 2014

Paniikkitreenejä

Mun osalta vain Vantulle. Eli aamuruoalle paikkamakuuta, aamulenkillä seis, maahan (tais mennä) ja miniseuraaminen. No ny ei enää seuraa silleen innokkaasti ollenkaan. Tai seurasi Sporttiksella iltapäivällä, mutta vain hetken.

Lyhyestä virsi kaunis. Kaksi minuuttia on Vantun elämässä liian kauan. Pysyy 1.5 minuuttia. Loppu on vaikeaa. Nyt tietää, että mennään maahan ja välillä seis.Eli sitä voi tarjota vaikka siinä seuraamisessa. Tai luoksetulossa alkuun. Ja tietää, että sivulla välillä noustaan maasta istumaan. Ja välillä mennään istumisesta maahan. Jos ei ole varma, voi sahata edestakas.Tänään oli (mun kävellessä poispäin, Hansku kertoi) muka maassa, mutta nosti pyllyä pystyyn ja tarjosi sellaista leikkiasentoa. Kun käännyin, makasi taas. Ihmettelin, miksei saisi palkata... Ja voi edelleen lähteä vaikka yleisöön kesken kaiken. Tai ottaa yleisöstä jonkun käskyn.

Hyvät uutiset. En jännitä Håpin EVL oikeastaan ollenkaan. Eli pääsee kerrankin tosi minitreeneillä kisaamaan.Ja toinen hyvä uutinen. Aurinko paistoi ja mun kokouspuhelun takia sain ylimääräisen vapaapäivän eli lammen jäälle iloittelemaan kesken muka työpäivän.

Ja off topic. Leon puomi on sikamakee. Menee ihan miljoonaa ja tekee 2on-2offin järkyttävästä vauhdista. HIENO!

 Vain Vanttu osaa huvittaa itseään meidän koirista ilman kavereitakin. Leikin nimi: possulle kyytiä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti