koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 3. helmikuuta 2014

omalla hallilla

Hämmentävän hiljainen työpäivä, niin käytin tilaisuuden hyväksi ja kävin omalla hallilla.

Håp teki Lentsun nettitemppuradan (tai sen mitä mä muistin siitä yhden katselukerran jälkeen viime viikolla). Aika hyvin. Tai se tunnarikapula tippui puolessavälin, nosti sen uudella käskyllä, tiputti vielä kerran ja sitten hoksasi, että tämä tehtävä tehdään kapula suussa. Hauska sikermä! Ruutua erikseen, on vähän epävarma edelleen paikasta. Puomia, niin että heitin pallon kesken alasmenon. Olipas haastavaa Hopsullekin malttaa odottaa vapautusta. Kii:tä matalilla rimoilla (en jaksanut nostaa). Ministi kääntymistä. Håpille ohjattu ilman hankalia häiriöitä, hyvin (tein vasemman). Kaukot, ihan superisti kaikki vaihdot (näitä on hinkattu nyt keittiötokossa ihan läheltä ja nyt tein kisamatkalta). Luoksetulo- päästin suoraan sivulle, ei tullut miljoonaa, laitoin kiewrtämään kaukana olevan tötsän ja sitten löytyi se nopeuskin. Keinu pari kertaa. Oli innokas ja meni kovaa, me happy.

Vanttu aloitti seuruulla. Jee!!! Oli hieno! Mä siis kävelin vaan mielikuvitusparrulla. Kaikki alo luokan liikkeet ja hitsi, se teki ne ekalla ja kaikki kivasti? Nyt menee varmasti jotain seuraavissa kisoissa pieleen, kun kerta treeneissä ei mennyt. Noutoa kerran, kun kerta malttoi ja palautti sivulle (toki kalisutteli), en tehnyt enempää. Ruutua taputtamalla kerran ja meni. Tosin hiipi mun perään, kun kävin taputtamassa ekaksi. Sitten siirryin agiosuuteen. Kaksi takaaleikkausta. Molemmilla kääntyi, mutta vain toisella tiukasti. Rallatusta putkesta putkeen pari hyppyä varmaan 10 metrin välein välissä. No löytyhän sitä vauhtia. Ja irtosi putkiin kaukaa!  Muutama takaakierto. Tuli ali ja vasta siinä hoksasin, että hypyt oli 35cn (mennyt vielä aika matalia), laskin toisen pään ja sitten ei ongelmia. Vanttu kääntyy kyllä ainakin noilla matalilla hypyilla ihan sikamakeesti. Juoksupuomikehikkoa ekaa kertaa pöydältä. Jos mulla on avustaja, tuntuu menevän paremmin? Yksinäni tulee kyllä kehikon ohituksiakin. Mutta sain kolme onnistunutta peräkkäin pöydältä (lelu edessä valmiina), jätin siihen. Ekat pari loikki törkeesti yli. 12 vinokeppiä ihan auki, niin että mä siirryin aika paljon sivuun Vantun pujotellessa (tai juostessa lähinnä läpi). Oisko mennyt pari kertaa lelulle jättäen vikavälin pujottelematta. Mutta fokus oli hyvin edessä olevalle lelulle, ei mun käteen.

Peltolenkki, Suvikin innostui kirmaamaan ihan täysiä. Sen kanssa en tänään treenannut, saa mennä huomenna ja ehkä otan sen Janitan silmien alle keskiviikkona?

Jos rahaa tulisi ilman työntekoa, tämä tälläinen minityönteko ja koirien treenaaminen kesken päivän, sopisi mulle oikein hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti