koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

FI TVA Håp

Tulihan se viimeinen ykkönen! Ja kiitos Iriksen, ihan on videollakin. Heti, jos meinaa nousta tittelit hattuun, voi käydä katselemassa tuon. Eli kiltisti saa pisteitä, ja ei mene reippaasti, eikä ihan niin tarkastikaan. Mutta ykköstulos on ykköstulos ja siitä olen tosi onnellinen.
Tämä tokoprojektihan alkoi 2,5 vuotta sitten ihan tyhjästä. Oli naamakirjaleukailua Lentsun kanssa (jota en tuntenut silloin ollenkaan). Lentsu kohkasi tapansa mukaan, kuinka toko on kivaa ja minä ehdotin hänelle, että kouluttaa meistä Hopsun kanssa EVL koirakon ja jos toko on sittenkin hänestä kivaa, voittaa tämän haasteen... Lentsuhan otti haasteen tosissaan ja mulla on vieläkin tallessa hänen ekalla tunnilla antamansa "ohjekirja"
Kuvasta ei ehkä näy, mutta mä olen ihan lukenutkin tuota monesti- on ihan kuprulla! Voip olla, että koutsille aina välillä tuli mieleen, että helpompiakin projekteja maailmassa olisi ollut?
Ja linkki siihen tämänpäivän kokeeseen on http://www.youtube.com/watch?v=171mx08POk8&feature=youtube_gdata
Toki tähän tuloskeen on muitakin auttajia ollut. Useammat T&T treenit on vedetty aina yhtä hauskassa partneriSadun seurassa. Hanskun kanssa metsälenkkien lomassa reenattukin, Nina auttoi ennen viimevuoden SM kisoja ja Jessican luona olen käynyt nyt tämän talven aikana muutaman kerran. On ainakin ollut pätevät opet!
Nyt on sellainen olo, että Håpin tokot oli vähän niinkuin tässä. Mutta en mä kokonaan meinaa lopettaa tokoilua. Koitetaan saada Vantusta vähän innokkaampi. Olen ainakin ehtinyt tässä matkan varrella nähdä monia hienoja suorituksia, eli verkkokalvolla olisi kuva, millaiselta haluaisin koiran siellä kehässä näyttävän.
Juhlat tarttis järjestää. Olen mä senverta tyytyväinen ja onnellinen tästä tittelistä. Tuomarina muuten oli Laisi. Aika sopiva. Hänhän on Håpin tokouran aikana joutunut kertaalleen laittamaan kehäjärkän uusiksi, kun Håp lukitsi itsensä autoon. Kerran Håp kävi kehänauhan ulkopuolella juomassa, palasi takas nostaen matkalla sen ohjatun kapulan ja palautti sen moitteettomasti. Oiskohan ollut myös perheLaisin koe, missä tuo koira haahuili sinnetänne (ruutu oli käsky) ja lopulta löysi ihan väärästä kulmasta kapulakasan ja toi sitten yhden mulle onnellinen ilme naamalla. Ja molemmilta Laisin perheen jäseniltä olen myös saanut monta neuvoa matkan varrella.
Ja sokerina pohjalla. Velipoika Spesille myös ykköstulos tänään. Speshän tekee oikeasti tosi makeen näköisesti tokoa, Sinistä ja velipojasta taitaa tulla varsin päteviä TVA tittelin jälkeenkin.


2 kommenttia:

  1. Mä oon NIIIIIIIN happy sun kanssa!!!!

    VastaaPoista
  2. Onnea vielä tännekin vikasta ykkösestä&TVA-tittelistä! :)

    t. Riikka&Skippy samoista kisoista

    VastaaPoista