koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 7. maaliskuuta 2014

sillisalaattia

Ollaan me treenattu vaikka mitä ja käyty koulutuksissakin, mutta aika päivittämiseen vaan hävinnyt jonnekin. Tällä viikolla tekosyynä ollut tämänpäivän säteilyturvatentti, johon ex tempore kuulin tiistaina pääseväni. Parin opintoviikon asiat opiskeltu parin yön aikana, edellisestä tentistä kait 15 vuotta ja opiskelurutiineista muutama sitäkin enemmän. No kuulen myöhemmin, menikö läpi, ei se ihan mahdottomalta vaikuttanut. Palkitsin itseni ostamalla kasan tulppaaneja, Eccon kengät ja karkkia!
Viime viikolla olin Håpin ja Vantun kanssa Jessican luona. Håpilla taisi olla ohjattu hukassa, tekee kyllä noin muuten nykyään innokkaammin.Vantun seuraamista rukattiin.Jos jää haahuamaan, saa sille sanoakin ja jo vaatia paikkaa sivulla. Välillä tosi nopsa palkka, välillä tehdään suunnitellusti pidempi. Ja opetetaan se "sosiaalinen" palkka. Eli nyt olen sitten koittanut muokata Sirken, Lentsun, vähän Frantsin Ninan ja Jessican ohjeita seuruun suhteen. Ja hei, se paranee??? Ja sen sosiaalisen palkan olen ainakin onnistunut vähän myymään. Yes! Eilen kävin testaamassa Jessican luona AVO leikkimielisessä kokeessa. Tein tosin alokas paikkamakuun, koska en ole ollut piilossa kuin kerran 15 sekuntia. Vanttu oli aika kiva. Joka liikkeessä toki korjattavaa ja parannettavaa, mutta asenne oli hyvä. Ja luoksetulon seis jopa hieno! Sitä on tehty kotona vain kierroista tai putkista ja kas, toimii suoranakin. Håpille Lentsu aikoinaan neuvoi tämän pallonheittopysäytyksen, Vanttukin on ostanut sen hyvin. Ajattelin ehkä toukokuussa viedä Vantun AVO kokeeseen?
Aksaakin treenattu. Viime viikonlopun olin koulutuksessa ilman koiria, mutta ehdin sunnuntai iltapäiväksi Turkuun petunekstarille yhteen sessioon. Vanttu harjoitteli takaaleikkausta, päällejuoksua, viskileikkausta, pimeää putkikulmaa, keinua ja vippausta. Onhan se aika pätevä peli. Mulle lähes kaikki nuo tekniikat hankalia, onneksi koirani ei ole minä. Vantun juoksukontakti menee ehkä eteenpäin. Nyt tehnyt jo kolmella kerralla aika hienoja juoksuja alasmenon päällä olevalle pyyhkeelle. Tänään laitoin puomin pään pöydälle. Ekat kolme loikkasi, sitten seuraavat neljä kaikki hienosti ja jätin siihen. Vanttu teki tänään myös rengasta, keppejä jo keskiosat aika suorana, ruutua, seuraamista ja muutaman minihypyn kääntymistä kokeillen. Håp teki puomia hetsaten namille, istumista liikkeestä, ruutua ja merkkiä.
Pitkähkö metsälenkki Hurraa mukana. H ja V hävisivät vartiksi ja tulivat kieli vyön alla takas.
Tiistaina taisivat treenata kaikki. Enää ei voi muistaa mitä tehtiin.
Ainiin. Vanttu osallistuu Trkmanin pentukurssille. Tähänasti harjoiteltu alustaa (osaa hyvin), sammakkoa (tänään taisi hoksata idean), laatikkoon menoa (menee, jos iso laatikko). Minä en kovin mairittelevia arvioita täti Silvialta saanut, en ole uskaltanut laittaa uutta videota arvioitavaksi.
Ja varmaan sata muuta juttua. Tekevät ruoalle yleensä kait viimeaikoina joko temppuja tai kaukojen asennonvaihtoja. Istu/maahan Vantulla läheltä hyvä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti