koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Aamutreenit

Koska ei eilen kisoissa osattu, niin oli kova hinku päästä reenimään. Vaikka taisin lopulta treenata lähinnä Vanttua, joka ei toki mitään kisaa vielä pitkään aikaan.
Tänän oli sellainen olo, että EHKÄ se oppii juoksukontaktin. Todennäköisesti huomenna olen taas eri mieltä. Keppejä tehtiin ekaa kertaa ohjureilla, kun Kati oli Di:tä reenimässä samaan aikaan ja oli laittanut ne valmiiksi. Hämmentävän hyvin meni. Tai tuli toki ohi/yli jokusen kerran, mutta silti meni monesti ihan oikeinkin kaikki 12 keppiä (ja oli ne puiset tikkusuorat, ei edes joustokepit). Ja näyttäisi pitävän päätä aika hyvin alhaalla, yes! Keinu lentona ekan kerran, kahdesti ok. Mä olen kovin otettu tällä haavaa Vantun käännöksistä. Se menee ihan mulkerona ja sen voi lähettää aika kaukaakin ja jos tietää käännöksen tulevan, pyöristää koko kropan ja hyppää. Vau! Unohdin opettaa suuntia, unohdin 20n-2off temppuna harjoituksen ja tunnariakaan ei tehty (ei ole tehty muutenkaan). Ihan sikamakee AVOhyppy. Otin vaan kerran, kun kerta lähti tikkusuoraan ja odotti vielä lupaakin. Hyppää reilun metrin päähän, istuu salamana käskystä ja tulee sivukäskyllä nopsaa hypyn kautta mun viereen. Ei tätä ny uskalla pilata. Ruutua pihalla. Menee, jos käyn taputtamassa paikkaa ok. Ei mitään ymmärrystä, jos lähettää pelkkään tyhjään. Noudossa oli tänään eka palautus ravilla?? No tein toisen perään vaihtaen leluun ja kyllähän se lelua kohti tulee miljoonaa. Paikkamakuuta piilossa tehty nyt pari kertaa päivässä ja parin päivän ajan. EHKÄ tajunnut, ettei saa lähteä. Ajattelin ilmota toukokuun alussa meidän omiin kisoihin, eli nyt tarttee laittaa AVOliikkeet kuntoon... Tänävuonna en tokonSM kisoihin lähde, vaikka Hopsukin sinne saisi mennä. Agirotu on samaan aikaan ja taitaa viedä voiton. Pitää katsoa, joko Vanttukin saisi johonkin hupiluokkaan siellä osallistua.

Suvi teki eilistä kieltohyppyä (putki puomin alla, ei ehdi tekemään persjättöä, pitää tehdä poispäinkäännös tai tiukka takaaleikkaus vinohypylle puomin edessä). Ja ihan hiton huonosti tänäänkin, jos yritin lähettää koiranpuoliesella kädellä takaaleikkaustyyppisesti. JOS käytin vastakättä ja sanoin hyppy ja en YHTÄÄN vetänyt hypyn oikealle puolelle meni kohtalaisesti. Pete eilen sanoi, ettei se veto olkapäällä ole hyvä ja oli kyllä ihan oikeassa. Håphan menee saman kohdan kuin vettä vaan ihan millävaan (meni eilen ja meni tänäänkin). Opinkohan ikinä tätä Suvin kanssa, jää nähtäväksi.

Håp taas treenasi pussi keppien takana, este edessä ja pitää kääntyä tiukasti kepeille niin, että mä leijeröin olemalla keppien puolella (meni tämän eilen ilman virhettä, mutta ei kääntynyt pussilta tiukasti). Ekalla ampui pussin edessä olevalle renkaalle, sitten kääntyi mun TSHSTH äänellä pois jo pussiltakin ennenkuin keksin sopivan sihahdusäänen. Ja kirjastonhoitajahan teki sitten aina oikein. Unohdin treenata putki-putki kohdan, tai oikeasti loppui vähän aikakin.

Loppulämppänä koirat juoksivat miljoonaa pellolla Katin koirien kanssa. Hitsi ne menee kovaa! Ja olipa mukavat aamureenilöt. Kello ei ole kahtatoistakaan ja mulla on neljä umpiväsynyttä nelijalkaista.
Kuva ei ole tältäpäivältä. Tänään sataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti