koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 10. toukokuuta 2014

Arkista treenausta.

Jerseystä olisi kyllä paljon muisteltavaa, mutta johan tässä on ehditty treenailla kotipuolessakin. Partnerilla on aina kyky esittää asiat hienon kuuloisesti. Eli meidän Jerseyn matka televisioitiin (paikallistv:ssä Jerseyssä oli pikkuklippi, missä mun paita näkyy ehkä puolisekuntia takavasemmalla) ja ensimmäinen haastattelupyyntö on tullut (KKK:n lehteen haluttaisiin juttu, ihan ite pitää kirjoittaa).

Mutta ne kotitreenit. Eilen Vanttu oli aamulla Sporttiksella vartin. Tokoa, puomia, kepit ja muutama 50 sentin hyppy. Tokohyppy sikahieno.Puomi saisi tulla nopeammaksi. Samoin toki kepit. Kepeillä helposti virheitä varsinkin lopussa. Hyppää kyllä hienosti ja menee putkiin miljoonaa.
Hurraalla Jannen treenit Rusalla ja kotimatkalla (Hurraa ravasi hyvin, laukanvaihdoissa pitää saada pysymään ihan suorana ja ei saa lisätä vauhtia niissä) kävin ekaa kertaa Purinalla. Ostin sinne kesävuoron ja bonuksena tuli valmiit radat! Eli olipa makeeta tehdä sekä Suvilla että Håpilla Muotkan koukeroita. Tein yli 30 esteen radasta 21. Takaaleikkaus puomilta edessä olevalle hypylle pitää Håpille oikeasti LEIKATA. Kääntyy väärin, jos en tee sitä hitsin leikkausta. Håp lähti takaaleikkaukseen pituudelle tyhjään hyvin. Suvi oli ongelmallinen takaaleikkauksissa, kunnes keksin huutaa eteen. Ja johan lähti. Ja se on kyllä kumma koira. Kääntyy ihan hitokseen pienesti, vaikka huudan eteen, jos vaan teen sen leikkauksen siellä takana? No rouvan asetukset on rouvan asetukset, ei niitä enää muuteta. Ei pitänyt ottaa Vanttua, mutta enhän mä malttanut. Tein hyppy-puomi-edessä oleva hyppy- puomin alla olevaan putkeen ja pituus tyhjään takaaleikkaamalla. Myös puomilta edessä oleva hyppy takaaleikkaamalla. Vanttu osaa kyllä olla ihan mieletön. Kolme kertaa tämä (kun en uskonut kerralla). Joka ikinen kerta oikein. Kerran tuli pituudelta tehty vika hypyn rima alas.
Illalla ois ollut epikset, menin paikallekin, mutta lopulta en jaksanut odottaa maksien alkuun (satoi). KKK:n hallille purkamaan kenttä tokokisoja varten. Ennen tätä kävin kotona siivoamassa ja oho, Vantun juoksut alkoivat. Eli ei kisoja sille. Teimme kuitenkin pikkutreenit tokoa tyhjässä hallissa ja ei ois tullut ykköstulosta. Ei pysynyt seisomassa, kun kävelin taakse. Varasti noutoon. Tiputti kolme kertaa kapulan sivulla. Ei pysynyt istumassa luoksetulossa. Ja seiskin taisi olla siinä huono? Seuraaminen ja kaukot hyvät (jos muistan oikein).
Tänään mökille koirien kanssa ja sieltä hallille. Pikkuisen Vantulla agia, tokoa ja temppuja. Ihan huohotti jo temppuosuudessa (piti nostaa sivujalat yhtäaikaa vinolle pinnalle), mutta tais mennä muuten aika hyvin. Eikun tuli kepeiltä pois liian aikaisin. Kokeilin (multahan loppuu logiikka ihan joka asiassa) juoksuttaa A:n (mennyt kaksi tai kolme kertaa?) läpi kolmesti ja juoksi hienosti joka kerta. Ja sitten tein kaksi pysäyttämällä ja oho, pysähtyi. A:ta ei ole siis juoksuna ikinä menty, huutelin ensin vaan menemene ja heitin lelun ja sitten muistin mun juoksukäskyn olevan gogogo. Sillä käskyllä loikkasi vähän ylempää tai sitten ois loikannut kolmannen jo muutenkin ylempää? Hallilta pitkälle metsäkävelylle Hurraan kanssa tallimetsikköön(taidettiin me käydä peltolenkkikin hallilla, mistä toi uusi kuva). Kotona vähän pyykkishowta. Kiva päivä, vaikka kisat jäikin väliin. Alla olevassa kuvassa Piggylandkoirat treenaavat rytmistä kuusenhajutanssia?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti