koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Koosterata

Milan treeneissä Turussa. Olin valinnut Alenin koosteradan, kun ajattelin sen aiheuttavan meille eniten vaikeuksia. No toivottavasti olen oikeassa ja ne muut eivät ainakaan vaikeampia ole...
Håp irtoili taas kerran tosi liukkaasti ansaesteille ja Håpin mielestä ansaesteitä oli aika moni radan esteistä. Ja minä en katsonut koiraa (silloin ainakin menee väärälle hypylle), Håp ei myös osaa kunnolla kontakteja (tai mennä yksin täysiä sinne päähän). Mutta osasi viskin! Äh. Eilisen jälkeen tuntuu, että tarvitsisi taas miljoona tuntia aikaa treenaamiseen.
Ei oo oikein Vanttuakaan treenattu. Tai jotain pientä temppuilua tehty. Ehkä lähden nyt tekemään ruudun tohon pihaan? Pitäisi tehdä "graduation video" Trkmanin pentukurssille. Mähän olen tehnyt kerran tai kaksi maks kolme jokaista temppua. Kas kun yksikään ei ole ihan valmis??? Tai paukauttaa se ihan täysiä ovet kiinni. Ja tekee pupun (osasi jo aiemmin ennen kurssia). Valivali sensijasta, että nostaisi (ison) takamuksensa ja lähtisi treenaan. Tai edes lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti