koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Pennut

Kaikki viisi onnellisesti maailmassa. Ja aika täydellisen setin Håp teki. Kaksi mustavalkoista, uros ja pieni narttu. Kolme merleä, kaksi narttua ja yksi uros. Ihan tasaista sakkia eivät ole, isoin Roikaleeksi nimetty merlenarttu painaa 340g ja pienin ja kaunein mustavalkoinen narttu 210g. Kaikki ihanan pirteitä ja imevät hyvin. Synnytykseen taisi mennä ekan jälkeen pari tuntia.

Kuvat eivät kaksisia. Håp vähän ahdistuu, kun hänen pentusiin kosketaan. Kun ovat kerta hänen. Rosso tosin luulee varmaan olevansa isä. Oli ainakin siinä ominaisuudessa mukana synnytyksessä.

Synnytyssalista....
 Eka narttu. Kauniit ja symmetriset merkit. Pienin 210g. Topakka. Työntää isommat sisarukset tissiltä pois.
Uros 331g. Kohtuu paljon valkoista päässä, mutta ihanan tummat merlemerkit vartalossa. Valkoiset etujalat. Syntyi neljäntenä.
 "Roikale"narttu 340g. Paljon valkoista päässä, korvat ja korvien ympäriltä harmaata. Syntyi kolmantena.
 Vika merlenarttu 288g. Minusta kaunis, vaikka tälläkin aika paljon valkoista päässä.
 Ekana syntynyt "musta" uros. Jolla tosin valkoiset etutassut. Tai ainakin tuo vasen. 268g.

Eipä näistä paljoa muutakuin väriä voi vielä analysoida. Suloisia ovat ja Håp on täydellinen mamma. Mikä sinänsä ei yllätä.

Eihän näitä malta olla tuijottamatta. Pennuille on olemassa kodit. Harmittavasti kyselijöitä on ollut enemmän kuin pentusia saatavilla. (Tai kivahan se on tavallaan). Koska en ole mikään järjestyksen ihminen, mulla on hävinnyt yhteystiedot parista silloin ihan alkuaikoina kyselyä tehneeltä. Jos näitä vielä kiinnostaa, laitatteko meiliä osoitteeseen viitanenminna@hotmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti