koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 24. lokakuuta 2015

Kiirettä pukkaa pikkuisille

 Kiirettä piti koko päivän pentujen pikkukuplassa. Tulevia omistajia piipahti, kävivät pariin otteeseen ulkona, saivat oikeaa ruokaakin ja viettivät ekaa kertaa ihan pitkiäkin aikoja pentuboksin ulkopuolella. Ihan inasen alkavat leikkiä leluilla, osalla tuntuu söpöt pikku naskalin alutkin suussa. Poikien kiveksiä en vielä ole löytänyt. No ehkä ei vielä tarvi ahdistua, kun ovat vasta kolmeviikkoisia.
Isot koirat saivat parin tunnin lenkin Sorlammilla ja aamulla tunnin tallimetsässä. Hirvikin nähtiin. Iloinen, että Hopsu ja Suvi tulivat huutamalla hirvijahdista heti pois. Jotain edistystä tapahtuu!
Håp on kohtalaisen rasittava. Varastaa ruokaa ihan hysteerisenä. Ja on keksinyt jokaikiselle keittiön pöydälle hyppäämisen ruoan toivossa. Ihan sietämätön. Iltaruoka ei edes maistunut, kun oli vetäissyt nappulat omatoimisesti jo etukäteen. Se ei ikinä ole ollut noin kamala ennen pentuja.
Pennut muuten hakeutuivat ekaa kertaa selvästi ihmisen luo pihalla. Toffeli lähti aika kauaskin pentutovereistaan ja tuli moikkaamaan.
Vanttuhan edelleen vähän pentuja pelkää, mutta oli onnensa kukkuloilla, kun Roti tuli kylään.

 Pystybaarissa siskolikan kanssa
 Toffeli
 Kallejohansson yllä ja alla.

 Påp yllä ja alla

 Chandler yllä ja alla sudensilmiensä kanssa

 Ulrika tomerana ja huolimatta mun näkemyksestä, että ei ole missityyppiä, harjoittelee silti näyttelyposeerausta. Ulrikahan ei anna muiden päättää omista asioistaan?

 Påp
 Ja keskenkaiken kuva Sorlammilta. Håpäitee palautunut muuten hienosti, tissit toki roikkuu.
 Perheonnea
 Påp yllä ja Toffeli kauniina alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti