koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 29. marraskuuta 2011

Lentsulassa

Tai ihan ensiksi Suvi Piiralla. Parempi kuin viimeksi, lantio oli suora, mutta vasemmalta ristiselässä juntturaa. Ja selässä mutenkin jäykkyyttä, epäili putkikaatumisen aiheuttamisiksi.

Håp (jolla Jaakon mukaan ainoana olentona maailmassa oikea asenne, kun Jaakko tulee kotiin. Eli Jaakon ystäväksi haluavat, piipatkaa miljoonaa, hyppikää innostuneesti ja näyttäkää idiootilta) näytti ensin niitä kaukoja läheltä. Down-nou ja istu-upp saivat hiljaisen hyväksynnän, ma-isu-ma oli kamala. Kuulemma mun ISTU(prkl) ja nyrkki pysyvästi ylös samalla ei innosta koiraa iloiseen asennonvaihtoon, ihmeellistä sinänsä. Tätä yritin treenata illalla kotona, meni pari kertaa jo hyvin ja sitten taas unohti osaavansa istua. Ei löytänyt ensimmäisen kerran jälkeen ruutua merkin kautta. Vaikutti minusta jo jälkeenjääneeltä, Lentsun mukaan toimi loogisesti antamieni ohjeiden mukaan? Merkillä stoppi nopeammaksi, en saa jäädä odottamaan, että valuu itse pysähdykseen, vaan seis terävästi pari nanosekuntia aiemmin. Ruutua tehdään nyt kotona suorapalkalla kaukaa ja läheltä alustalle hetsaamalla pallopalkalla. Hyppynoutoa tai siinä seisomisessa pysymistä harjoitellaan "valepallolla" heittämällä, kun lähtee hakemaan, seis, jumitus pallolla, kävely luo ja palkkana se pallo lentääkin sitten oikeasti. Tämä oli hauskaa meistä molemmista, treenattiin siten tätäkin kotona ja sujui!
Seuraamisessa häivytetään namikättä (tämänkin voi muuten ymmärtää monella tapaa väärin).
Muutenkin ope oli hieman huolissaan mun itsenäisestä treenaamisesta, ei niinkään ettenkö treenaisi, vaan enemmän siitä laatupuolesta. Ihan täällä kuitenkin annettuja ohjeita noudatetaan (ja pikkaisen unohdetaan, vähän sovelletaan ja hieman ymmäretään alun alkaen väärin:)).
Huomenna aamuvarhain Hurraa ratsastamaan. Sillä tosin ollut aamulla jalka paksu ja ripuli. Toivottavasti parempi aamusesta. Kasin jälkeen aionkin siirtyä messariin eläinlääkäripäiville-ainakin erilainen päivä tiedossa Marcon luentoja kuunnellessa. Ja taitaa meillä olla pari kokoustakin- tuleepa yhdessä päivässä koko viikon (tai kuukauden) annos sisälläistumista ja paperityötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti