koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 4. syyskuuta 2014

Hermot (ne huonot) menee

Ensin aamulla auto huoltoon ja pikkueksymisen kautta lenkki kotiin (juoksin ehkä 200 metriä, kutsutaan juoksulenkiksi, matka oli reilu 4 kilsaa). Töihin lasten Micralla ja toki aika paljon ajamista (ja sitäkin enemmän töitä) tänään. Justjust ehdin hakemaan Elsan ja vain vähän myöhässä agitreeneihin.
Tuurasin Idaa ja otin Vantun hohhoijaa. No ei ollut ratakaan helppo, mutta ois sinne muutaman riman voinut jättää pystyyn tai edes ohjata osalle sen radan esteistä heti oikein. Povaan pitkää uraa ykkösissä, jos ei tahti muutu. Tokoa ei tänään ehtinyt kuin yhden tunnarin verran. Toi ekaksi väärän, kun hakusi äkkiä iltaruoalle ja ei malttanut. Tokalla malttoi ja hyvin toi oman. Povaan myös pitkää uraa VOI ssa ennenkuin tulee ykköstulos.
Elsalle luvattu kypäränostoretki ja pikkasen myöhässä kotiin poimimaan omppuja. Pimeä tuli ja kauhia kasa jäi maahan ja vielä enempi puihin. Huomiseksi sain 60 kilolle puristusajan, pelkästään säkitettiin ehkä 100 kiloa...Ja saimme pomittua just yli puolet tiputetuista.
Ja hetki sitten tajusin, että tänään oli vika päivä lunastaa joku autonvakuutuspalautusmaksulappu. Hitto. Ja ne nurtsinsiemenetkin on ostamatta möksän pihalle. Mutta möksän pihalla on nyt mun oma pikku riviera (lue tuotu hiekkaa rannalle). Ihanaa.

 Tärähtänyt kuva, mutta Raila ihmetteli, miksi en osta montaa lelua. Ei mun tartte, kun yhdelläkin saavat hupia aikaiseksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti