koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 19. joulukuuta 2014

Enempi tuumailua kuin tekemistä?

Viime sunnuntaina koko köörillä Lempäälään. Eka radalta napsahti voitto Håpille ja Roti toinen!!! Koiriakin 53, eli olipas nuo päteviä. Eivät olleet huikean nopeita, mutta menivät esteet oikeassa järjestyksessä ja Hooppa osaa nyt pienen muistuttelun jälkeen ne kontaktiktit! Toka radalla unohdin ohjata Hopsulla vikan putken ja siitä ohi. Siihen meni tuplanolla. Mutta Satupa tekaisi sellaisenkin!!! Ja Sirpa ja Pörje olivat voittaneet JATin kisoissa yhden kolmosten luokan. Hyvä Supsukan lapset :D Se äitikoirakin teki yhden nollan. Itse torveilin putkeenlähetyksen ja keinun. Niissä paloi aikaa, muuten hyvä rata.
Vanttu meni kovaa. Siinäpä se lyhyesti ne positiiviset kohdat?
Tokon treenaaminen vähän sellaista ei selkeää ideaa mitä tehdään. Stopit on huonot.
Treeneissä tiistaina ja torstaina. Vanttu kyllä irtoaa, mutta josko sille ne käännöksetkin opettaisi? Kääntyy välillä ihan sairaan makeesti ja välillä hyppää kuin Håp ihan ilman kropan kääntöä? Tänään kokeilin lelulla vahvistaen käännättää. Josko nyt näitä loman aikana. Håp törmäsi renkaaseen Lempäälän kolmannella radalla ja tais ottaa vähän osumaa selkään. Ollut inasen jäykkä minusta.
Ilmosin Vantun Lahteen, mutta maltoin jättää nuo kolmosen koirat pois sekä Riksusta että Lahdesta. Mä en oikeasti halua sinne EO:hn?
Ja nuos porsaskoirat karkaa taas (oli parin viikon tauko, että eivät tätä tehneet) tien yli äkäisen naapurin pihaan, heti kun silmä välttää. Mikään ei saa mua niin raivon partaalle kuin tuon tien ylitys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti