koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 1. joulukuuta 2014

2 ja 2

Kakkosluokkalaisella nyt kaksi nollaa. Ja olipa se hieno eilen toisella radalla. Teki pysäytyskontaktit ja meni kovaa. Kakkoseksi, muutaman sadasosan Himolle hävisi, ei harmita, kun oli minusta ehkä meidän paras rata so far? Ekalla radalla huusin renkaalla KEPIT ja rengas hajosi. Otin putken kautta uusiksi (korjasin itse sen renkaan siinä välissä) ja suoraan keppien kautta maaliin.
Vantun tokotreenitkin jatkuvat. Eilen vähän noutoa ja istumista liikkeestä niin, että tulee mua kohti ja naksuttelen. Tätä tehty vähän tänään (lisäsin seisomisen ja istumisenkin siihen, inasen ymmällään, kun ei voinut tehdä vain yhtä asentoa). Kaukoja ruoalle. Paranevat hitaasti. Eilen teimme myös noutoa. Minä sanoin noinniinkuin etukäteen, että ei yleensä varasta, mutta metallia ei niin mielellään ehkä tuo. No Vanttu varasti muutaman kerran ja ei mitään ongelmaa tuoda sitä metallia :) . Kokeilimme sitten vaatia kontaktia muhun, ennenkuin sanon käskyn.
Lauantaina Kotkassa. En jaksa käydä läpi. Olin huono. Kahdella radalla mokasin Håpin nollan kolmanneksi vikalla hypyllä. Ja molemmissa tein muka niiston ja koira hyppäsi vinosti "väärään" suuntaan (siis oikein päin hyppy, mutta eri siivekkeen puolelle meni). Ja mä jäin ihmettelemään, enkä tehnyt mitään. Ei tuu meille Hoopan kans nyt nollia...
Muuten tehty vaan metsälenkkejä ja se metsästävä kirjastonhoitaja on ajanut pupuja. Välillä ottanut Vantunkin mukaan. Pöh tälle.
Ja aamulla oli Kirkkonummella hevosten tarhojen vieressä pellolla NELJÄ hirveä. Hevoset (tai hirvet) eivät olleet moksiskaan. Hienon näköistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti