koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 17. joulukuuta 2013

Lydnad träning hos Jessica

Mun enkuiksi kirjoittamassa joulukirjeessä oli kuulemma todella monta prepositiovirhettä (Jaakko korjasi). No kokeillaan toisella kotimaisella edes otsikko. Joko paljon oikein tai samanverran väärin mitä prepositioihin tulee. (Enkä ole varma mitä on toko ruotsiksi).
Mutta siihen tokoon (mihin otsikon olisi tarkoitus viitata). Hitsi kun koirat olivat kivoja. Vanttu aloitti rallattelemalla pitkin hallia ja pomppimalla mm. Jessican päälle. Mutta pienen yrityksen jälkeen otin sen "käskyn alle" ja teimme aloluokan liikkeet melkein ainakin. Paikkamakuu 30s yksin, istui ennen käskyä lopussa, mutta pysyi. Seuruu remmissä hyvä, ilman remmiä jäi rapsuttamaan kertaalleen kesken kaiken. Hyppy ok, mutta vino loppuasento ja taas istui ennen lupaa. Maahan tippui hyvin, mutta mulla TOSI voimakkaat avut. Pitää mennä suoraan sivulle, nyt kiersin takaa ja meni mutkalle. Seis liikkeestä hyvä stoppi, olisko taas istunut ilman lupaa? Luoksepäästävyys hyvä. Luoksetulossa ei odottanut käskyä ja isolla pompulla sivulle. Eli teki melkein kaiken vaikka toki vähän sinnepäin!!! Loppuun vielä noutoa metallilla ja puulla, hyvä vauhti, mutta varastaa. Palkkaa myös odottamisesta. Ruutua alustalle, tätä voisi tehdä, Kaukoja aika läheltä.
Mutta mun naaman saa virneelle tänään Håp. Ihan kuin Lentsulassa, innokas kuin mikä ja hienolla vauhdilla merkille ja ruutuun. Hyvää seuraamista ja oikeastaan melkein kaikki mitä tehtiin, teki hyvin. Hitsi, mikähän sillä on????  Oikein hyvällä mielellä kohti joulua tälläisten tokotreenien jälkeen. (Vaikka meidän huusholli ei kyllä ihan täytä perinteisen joulusiivouksen kriteerejä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti