koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 13. marraskuuta 2015

Silmätarkki

Mulla on yhä ne pinkit rillit päässä, mutta minusta nämä ovat ihania, reippaita ja täyspäisiä koko sakki.
Aamulla Vetsetissä Vanhapellon Päivin tarkkojen silmien alla. Ja kaikilla pennuilla on silmät. UnaUlrikan silmäkulman mun Suviannen tekemäksi vekiksi luulema piste oli likaa... Mutta saivat siis terveen paperit. Hyvä juttu. Muutenkin ovat palluttelun ohessa tehtyjen tutkimusten perusteella ok, sydämiä en vielä ole kuunnellut. Punnitsin ne tänään. Ruu on pienin 2.6 kiloa, Chandler alias Hitti isoin 3,4kg. Påp oli muistaakseni 2.9kg ja Una ja Calle 3,2 kg. Ruu on ottanut suhteessa vähän kiinni. Sehän painoi syntyessä 210 grammaa ja suurin oli 340 grammaa.
Ruu on aika söpis. Tuli pari päivää sitten ihan miljoonaa luokse, kun kutsuin. Eilen oli tehnyt saman, kun Ida oli kutsunut luo. Meidän tokopentu. Vaikea noista on kauheasti eroja nähdä luonteissa. Una ja Hitti ehkä reippaimmat menemään uusissa paikoissa kauemmas. Mutta kovin reippaasti menevät nuo muutkin. Repimistä rakastavat jokainen. Ja syämistä.
Pentukavereitakin kävi tänään. Viikkoa vanhempia ja valovuoden suurempia???? Håp oli ihana, kun antoi vieraidenkin vierailla maitobaarissa. Kiva oli katsella koiralauman touhuja.
Ai niin, otinhan mä paripäivää sitten vähän videontynkää.https://www.youtube.com/watch?v=6UPidRlfiO8&feature=youtube_gdata
Itseasiassa tänään otin Purinalla kanssa, mutta täytyy koittaa editoida sitä ennen julkaisua vähän.
Ja koirat eivät enää ole häkissä. Sorry. Pääsen helpommalla moppaamalla alakerran pariin otteeseen tai useammankin kerran päivässä kuin heräämällä ennen kuutta kiljuviin pentusiin. Calle tai siis Pele valitsi unipaikaksi Aallon pöydän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti