koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 21. elokuuta 2014

Onnistumisia

Nimittäin treeneissä. Vanttu haki tänään kepit hypyn takaa 90 asteen avolkulmassa putki puolenmetrin päässä keppien alusta houkuttimena. Ja EKALLA oikein!!! Teki 5 minuutin agitreeneissä muutenkin kaiken niin sairaan hienosti, että' pitäiskö lopettaa koko agi tähän. Kääntyi, irtosi, osasi, ei tiputtanut yhtään rimaa ja meni kovaa.
Osasi se treeneissä tokoakin....
Ja illalla kokeeseen. Sama domare kuin maanantaina (Ilkka Sten). Mä tykkäsin enenmmän tämänpäivän Vantusta kuin maanantain. Vaikka surkeastihan meillä tavallaan meni. Paikkamakuu kymppi. Seuraaminen 8,5. Kerran jäi jälkeen, mutta valovuoden iloisempaa kuin maanantaina. Molemmat noudot 10, vaikka heitin hyppynoudon melkein kehänauhan ulkopuolelle ihan vinoon. Istuminen tais olla 9. Ja loput liikkeet me sitten nollattiin :D. Luoksetulossa seiskäskyllä pyörähti ympäri ja rupesi syömään jotain maasta. Tarvi ainakin kaksi käskyä jatkaakseen. Ruudun juoksi iloisesti ruudun taa makaamaan reilusti nauhojen ulkopuolelle. Korjasi ruudun läpi mennen siihen nauhan etupuolelle nukkumaan. Tunnarissa haisteli hetken maata, sitten kyllä huolella kaksi kapulaa ja toi sen toisen (väärän). Kaukoissa minä sotkin kaikki käskyt ja tuli reilusti eteen (mihin se hieno tekniikka hävisi kahdessa päivässä???).  Lopuksi en muistanut mikä on maasta sivulle käsky. Kokeilin "maahan", "down", "sivulle"- hohhoijaa.
Tuomarin kaunis kommentti lopuksi (olisi pitänyt saada videolle). Näytti Vantun päätä ja sanoi, että "kyllä nyt tarttis saada paljon vähemmän nopeutta, että tuon aivot ehtisi mukaan...". Mähän olin tästä kommentista onnellinen!. Saattoi sama setä seuruun jälkeenkin jotain mumista, kuinka tuolla vauhdilla ehditään mennä rata moneenkertaan tms.
Niintainäin. Mä otan mieluummin muutaman kympin ja monta nollaa, kuin kaikista jotain aika huonoa. Toki mä ottaisin mieluiten kaikista kympit.
Rosso sai hepulit ja haki muutaman kerran palloa. Ei tapahdu kovin usein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti