koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 29. heinäkuuta 2013

EO

Jos aloittaisi hetken verran. Torstaina alkoivat ell tarkastuksella, joka oli yllättävän tarkka. Jopa joku koira hylättiinkin mm. laihuuden takia. Suvilla ei ollut linjojen kanssa ongelmia....

Hotelli on ihan luksus. Tosin nyt muutaman päivän jälkeen koirien kurattua kaiken, muistuttaa jonkinasteista luontoelämystä. Sänky on välillä kuin hiekkalaatikko.Upeat kävelymaastot, uima-allas, hyvä aamupala- kaikki mitä toivoa voi.

Koirat (Omie ja Suvi) ovat kuin kotona olisivat. Maailman helpoimmat matkakumppanit.

Kisat alkoivat perjantaina. Aamulla rataantutustuminen molempiin ratoihin peräkkäin. Agirata reilun tunnin päästä. Aikamoisen latauksen sain päälle (joukkueratakarsinta). Ja menikin hyvin yli puoleenväliin. Valssin jälkeen kadotin itseni ja ajauduin renkaan väärälle puolelle. Suvi oli jo hyppäämässä, mutta viimehetken huispasu sai koiran takaisin omalle radalle. Keinulta vitonen ja ihan kelpo aika (aikaa paloi siihen rengashässäkkään hieman). Iltapäivällä hyppis, edelleen joukkuekarsintarata. Tämä oli haastava rata, jostain syystä en saabut Suvia kepeille sulkukulmaan sisään. Meni vasemmalta ekaan väliin, tuli pois ja suvitti ehkä kymmenen sekuntia... No vitosella maaliin. Tulospalvelu oli olematonta ja sagin henkilökunnasta ei paljoa apua, eli vasta la aamuna kuulimme pääseemme finaaliin. Yes!Joukkueessa siis Janita the nollakone, Jaakko Chillä ja Timo Brandyllä.

Lauantaina oli yksilökarsinnat. Taas aamututustuminen, radat peräkkäin iltapäivästä. Hyppis haasteellinen ja taas keppivirhe? Pientä säätöä ja uusi yritys, loppu meni suunnitelmien mukaan. Agiradalla vaihdoin suunnitelmaa ja en ehtinyt valssiin. Kuinka ollakkaan, veto ei toiminut, tuomari empinyt kieltoa, mutta sellaisen sai ja vitosella ei toivoa jatkopaikasta. Tai taisi olla luckylooserina sijalla kaksi. Tämä oli Suvin kolmas kerta EO:ssa ja eka kerta, kun emme yksilöfinaaliin yltäneet.

Su aamuna jännitti kyllä enemmän kuin ikinä ennen yksilösuorituksia. Mä sain onneksi helpoimman radan ja ekan lähtöpaikan. Puomilla jäin jälkeen ja kun en ehtinyt taaskaan valssiin koitin sitä vetoa!!! No kielto taas. Timpalle hyl ja ei hoksannut mennä loppuhyppyä eli hyllyttivät Janitankin sen takia. Jaakko sai femman puomin alastulosta. Joukkuefinaalin voittivat ihan ylivoimaisesti toista kertaa muuten peräkkäin Venäjän tädit. Siinä ei mennä fysiikalla ja ei tarvi ehtiä. Pitää vain osata kouluttaa se koira. Vau, kuin hienoa!

Ja yksilöfinaalin voitto Janitalle ihan jäätävällä radalla. Onnea koutsi! Kakkoseksi tuli tosi makee koira jenkeistä. Fetchin jälkeläinen.

Tänään ollaan vain puuhailtu lomalaisten juttuja. Vähän shoppailua ja maakuntamatkailua. Ja iltauinti ihmisille. Alkaa olla vähän ikävä kotielämääkin...

 Suvin mielestä tähän sänkyyn voisi vaikka tottua. On sametit kohillaan. Ja kristallikruunu katossa.



 Neljä päivää sama paita. Sunnuntaina meidät tunnistikin jo tuoksusta.
 Omppu ui.
 Suvi ei ui, mutta meni hiekkaa korviin.

 Lenkkimaastoja.


Tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti