koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Lomailua

Ma/Ti Janne luona Rusalla Hurraan kanssa. Kun en osaa vaihtaa suoralla hevosella, ei voi olettaa hevosen pystyvän ykkösiä tekemään. Jokatoiselle asti ehdin kammeta sen pään uuteen suuntaan. Lisää treeniä siis. Kivaa oli kovin ja vähänhän mun tekisi aina välillä mieli sinne Rusalle palata "teinilapsuuden" maisemiin.

Vanttu ja Suvi pääsivät Lohjalle veneretkelle eilen. Suvi haluaa tuijottaa laidan yli koko ajan, Vanttu katseli ekat minuutit ja meni sitten Elsan syliin nukkumaan. Ei mitään stressiä kauheasta aallokosta. Torilla käytiin kaffella ja eipä tuo penneli ole moksiskaan mistään.

Illalla oli temppukoulu. Kumartaminen oli haasteellista sekä Håpille että Vantulle. Håp hoksasi tötteröiden kiertämisen tosi hyvin (isoa ympyrää tötteröiden takaa ohjaajan seistessä paikoillaam). Vantu siirrettiin tässä tarkkailuluokalle. Palkkasin alkuun lelua heittämällä, oli kovin innoissaan ja juoksi koko ajan lelun kanssa Eijan pentua kiusaamaan. Laitoin oman "yksiön" siivekkeistä ja hieman parempi niiden kanssa. Peruutus oli nyt ihan super, meni jo pari metriäkin parhaimmillaam. Ja liitin siihen sen per käskynkin. Temppukoulussa on kyllä kivaa.

Håp teki puomia. lähinnä ylösmenoa. Se on ihan älyhieno sen bumberin kanssa. Voikun luulisi bumberin olevan puomilla viikonloppunakin. Lisäksi molemmille (Håp/Suvi) putkenpään ohitusta. Tässä toimii Suvilla se "käsi" ohjaus tai puolivalssi. Håp pitää saada kuulolle ennenkuin on bongannut putken. Muuten on jo siellä... Suville lisäksi käännöksiä. Takaakierrot joko pyörittämällä tai sylivekillä on Suppanan juttu. Håp ei hidasta niihin ollenkaan ja on kyllä paljon estehakuisempi näissä kuin äitinsä.

Tokorintamalla Håp tehnyt merkkiä ja upean ruudun aamulla. Seuraamista. Vanttu teki aamulla namikipporuudun varmasti nopeampaa kuin kukaan muu nelikuinen. Se syrän tähän. Mitään se tietty ruudusta tajunnut, mutta silti.Vanttu on ehkä just tällä hetkellä vähän enemmän namiorientoitunut. Ja lisäksi sillä on menossa joku rallattelukausi. Ei tule ihan niin täpönä mun luo, kun kutsun. Illala olisi tarkoitus vielä vähän vahvistaa tokojuttuja.

Muuten ollaan oltu mustikasa ja vademia pomimassa. Nautittu mökin vapaudesta olla vaan. Koirat tykkää, kun saa mennä ulos ja sisään miten haluaa. Suvi nukkuikin puutarhatuolissa viime yön.
Marjaretken evästen syöntihetki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti