koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Lomalla

Minä siis. Koirat saavat kyllä touhuta ja minäkin touhuan, en vaan niitä työjuttuja (paitsi ihan ministi välillä niitäkin).

Agirodussa käytiin, perjantaina aivan kamala ilma. Positiivista oli, että ei ollut lapsia mukana ja että Håp menee kaatosateessakin. Lämppähypyt hyppäsi tosin silmät kiinni :). Tulokset olivat kaksi hyllyä Håpille (ekalla kaksi ylimääräistä estettä, tokalla yksi hyppy nurinpäin ja rima). Mutta teinikoira oli aika vauhdikas ilmasta huolimatta. Suville kamala hyl ja yksi hyvä rata vitosella (rima, kun seisoin takaakierrossa edessä). Lauantaina Håpille molemmilta radoilta kymppi, A:lta molemmat alastulot ja puomin ylösmeno+ 1 rima. Riman jälkeen hidastui (taisi vähän sattua). Suvi teki tökkivän aamuradan suvittaen ja sai puomin alastulosta virheen, kun kääntyi sivuun mua odottelemaan. No videolla kyllä näkyy kaikki neljä tassua siinä kontaktipinnalla. Höh. Ei siis päästy avoSM finaaliin vitosella.
Vika rata Suvilla oikein hyvä. Unohdin videon eilen hallille, täytyy katsoa tuliko videolle. Äkkiseltään tuntuu, että en olisi parempaan pystynyt. Sijoitus5/122, alle sekunnin sisällä neljä koiraa- voittaja Susi taisi mennä himppasen kovempaa vielä. Ja näin Rairain, Omien ja Gaian radat (kaikki olivat sairaan hienoja)- kovempaa menivät, mutta samoille luvuille Suppanakin menee (etenemä ennenkaikkea taas onnellinen).
Agirodussa kävi myös hupainen kohtaus, kun joku koira nappasi muuatman metrin päässä jotain pentua vähän. Pentu kiljahti ja SUVI (joka ei muista niin piittaa) lähti mun vierestä vauhdilla katsomaan, että pennelillä kaikki hyvin. Aika liikkistä.
Vanttu oli kuin kotonaan kisoissa. Söi häkkinsä ja Sadun koirien ruokia.

Eilen aamulla Vanttu ekaa kertaa pitkällä maastoretkellä mukana. Ja meni kuin olisi aina ollut hevosen mukana. Vähän sitä pitää välillä varoa, jos jää eteen haistelemaan.

Päivällä kävin hallilla koirat treenaamassa. Håpiin laitettiin A uusiksi. Tuli ekalla läpi, tokallakin - palautin ja sanoin oho. Enpä saanut enää tulemaan ilman lupaa sen jälkeen. On se kiltti! Täytyy illalla testata toimiiko heti kisoissakin. Håp ei eilen löytänyt ruutua sitten millään (ei nauhoja, pelkät tötsät)- tänään löytyi maneesissa ok. Tänään ei sitten taas muistanut iikillä istua...
Suvilla takaakiertohyppyjä ja ne olivat ihan kamalia. Kiljuttuamme hetken naama räkäsinä molemmat toisillemme, siirryin hyppyyttään YHTÄ hyppyä palkaten joka kerta, kun onnistui. Tätä tehdään nyt sitten tämä viikko.
Vanttu teki putkea ja vähän sylkkäriä siivekkeen ympäri (rima maassa). Ja eteenlähetyksen kerran kahden rima maassa esteen yli. Ja eilen Vanttu opetteli odo sanan ja nyt osaa melkein odottaa monta sekuntia. Kun ruokakuppi laitetaan maahan, ei tahdo kyllä malttaa millään.
Ja on Vanttu tehnyt tokotehtäviäkin. Mä vaan niin tykkään sen kanssa tohottaa, että ei taida oikein mitään oppia silleen kunnolla. Istu/maahan ollaan tehty, samoin luoksetuloa ja sivua. Ja kait muutamaan kertaan kapulan noutoa. Ja kierrosta sivulle ja seuraamaan (eikä vieläkään osaa kierrä sanaa kaukaa lähetetttynä). Mutta tänää ihastelin Vantun menoa tallilla. Ravaa tosi letkeästi, melkein kuin Suvi!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti