koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Kisat

Kaikille kolme rataa. Hyllytin Håpin joka radalle. Ekalla unohdin itse radan ja ohjasin väärälle esteelle ihan tarkoituksella. Tokalla radalla en ollut ymmärtänyt yhden esteen olevan koiran linjalla niin, että pitäisi tehdä jotain saadakseen se omalle puolelle. No en tehnyt mitään ja Håp hyppäsi nurinpän. Ja vikalla ohjasin takaakiertohypyn väärinpäin... Hohhoijaa. no, Hopsu kulkee hyvin, Ollaan sitä iloisia.
Suvi väänsi yhden väkisin nollan suvittaen. Yksi keppivirherata vähän ehkä yllättäen. Ja yksi hyl, mutta en just nyt muista mikä meni pieleen.
Vanttu. Ihan karsee eka lähtö. Paljon temputtelua ennen kahta seuraavaa. No lähti seisomasta, mutta malttoi kllä odottaa lupaa. Vika rata oli jo aika makeekin unohdin ohjata putkeen ja tuli koko putken ohi...
Mietityttää viitsiikö lähteä Vöyrille ajeleen. Se olisi (jos H tiine) vika viikonloppu kisoja sille. Mutta sinne Vöyrille on vaan niin sikapitkä matka ja viikonloput ovat aika kortilla nyt muutenkin. Muutama päivä aikaa pohtia. Ida siis menisi Håpilla junnuSM:n, Elsa Suvilla samoin ja mulle jäisi Rosso! ja Vanttu.
Ja pitäisi jaksaa hakea Håpin hyppyvaliotitteli. Muka hankalaa sekin (tulokset olleet kasassa jo yli vuoden).
Illasta tunnari Vantulle ja Håpille tosi pitkästä aikaa. Vanttu oli ihan super. Hienolla vauhdilla, tarkka haistelu ja kovaa takaisin. Håp ei le tehnyt tosi pitkään aikaan. meni ravilla, nosti väärän. Tokalla muisti mistä kysymys ja meno jo laukkaa. Osui aika nopeaa omalle ja toi hyvin. Tosin tiputti mun sivussa. En tiedä jaksanko opettaa sille uudet liikkeet. Tuskin.

Ja Pörje (Suvin ja Cosmon lapsi siis) oli tänään PK-SM kisoissa haussa. Minä en siitä lajista mitään ymmärrä. Pääsivät maastoon, kolme maalimiestä löytyi mutta oli jotenkin jättänyt vikan ilmaisematta. Silti ihan mahdottoman hienoa, että Suppanalla on lapsi, joka kisannut kolmen lajin SM-tasolla. Ja on ihka oikea pelastuskoirakin. Toki taitava Sirpa ohjaaja on ehkä eniten tämän menestyksen takana, mutta silti!

Hurjasti jännittää onko H tiine. Mukamerkkejä varmasta tiineydestä olen jo havainnut. Ei voi johtua kuumasta ilmasta...Koska Hopsun juoksut alkoivat kuukausia etuajassa, en ollut saanut aikaiseksi ottaa geenitestejä. No nappasin ne vajaa kaksi viikkoa sitten. CEA ei vielä tullut. Sekä Vanttu ja Håp eivät ole ivermektiinille herkkiä ja negatiivisia CL:n suhteen. Vanttu myös TNS suhteen. Håpin TNS ei vielä tullut. Hieman ahdistuttaa miksi Vantun tuli jo ja Håpin ei? Suvianne ei kanna, Kuulaa ei testattu. Upeintahan ja järkevintä on maalata kaikki pirut seinälle jo etukäteen?
Keskellä Ryo. Vasemmalla Ryon isä Tao ja oikealla emä Tigr,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti