koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 6. elokuuta 2015

Lapset treenaa

Sepon treenit alkoivat viime viikolla. Tänään toista kertaa. Ida meni ihan ok Håpilla, niillä kahdella on kyllä joku yhteinen sävel. Koirahan kääntyy, menee kovaa kontaktit ja melkein varastaa lähdöstä!

Mutta se hieno oli tänään Elsa ja Suvi. Muutaman kerran joitan kohtia ensin hinkkasivat ja sitten pamautti nollalla radan läpi. Ja millaisella nollalla. Ihan jäätävä vauhti, pienet kaarrokset ja ei mitään empimistä missään. On se harmi ettei Elsa ole niin kisaamisesta innostunut.

Vanttupanttupakana ei osannut odottaa lähdössä. Mutta osasi kepit. (V ei kuulu treeniryhmään, mä sitä aina treenailen lasten tutustuessa rataan). Mun pitäisi aktivoitua Vantun tokottelun saati rallytokottelun suhteen. Aina sen tullessa miljoonaa mua kohti, muistan ettei se osaa nopeita pyshdyksiä.Eikä montaa muutakaan asiaa. Jos Hooppaleena jää mammalomalle, mähän voisin ehkä pitää agitaukoa?

Eilen uittamassa Hurraata mökillä. Ei se mitään uinut, mutta kahlasi kyllä. Ja teki kuoppia nurtsiin. Olipa hauskaa! Täytyy joskus ottaa uusiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti