koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 1. elokuuta 2015

Onnistunut astutus!

Håpin juoksu eteneekin odotettua nopeammin. Tänään proge jo 9. Ja narttu Rossonkin mielestä ihan valmis. Niin oli sulhasenkin mielestä. Päästimme irti, hyppäsi pari kertaa selkään ja kolmannella yrityksellä nalkissa. Alle viisi minuuttia alusta... Nalkissa kyllä vierähtikin tovi :D.
Ja eiköhän tuo uroksenkin nimi ole jo aika julkistaa. Toberoi Isar http://www.pikkusaari.com/bordercollies/for_sale/stud_dogs/toberoi_isar.html. Eli kotoisemmin Ryo. Minä siitä kovasti tänäänkin tavatessamme tykkäsin. Kuvat on ottanut Aino Pikkusaari. Laitetaan nyt Hopsustakin kuva. Hitsi, kun en muista kuka sen on ottanut. Kuvassa on kyllä pieni vesileima, toivottavasti siitä selviäisi. Otettu kuiski tämänvuoden SM-kisoissa ja minusta kiva kuva Hooppaleenasta.
Käyn vielä maanantaina miehelässä. Senjälkeen jäädään vain odottamaan pikkusia. Ja toivomaan. Ja unohtui ihan. Just ennen astutushetkeä lähti vierestä pupu. Ekaa kertaa Håp ei lähtenyt jänön perään. Täytyy olla kiva uros!

Olimme me tänään agikisoissakin. Håpille ohjaushyl, ei niin kiva nolla ja vikalla radalla pituudelta vitonen. Vantun kanssa jatkamma pohjalla. Tai ehkä kaivauduimme tänään jonnekin pohjaa syvemmälle lieteojaan? Ei pysy istumassa, tänään JOKA radalla kepeiltä kesken pois. Vikaa rataa lukuunottamatta edes niitä hyviä pätkiä ei juuri ollut.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti