koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 25. elokuuta 2015

Semmottii

Lisäys. Kun melkein tätä odotinkin, en jotenkin jaksa yllättyä tuloksesta ja unohdin sanoa. Håp ja Vanttu molemmat CEA clear. Eli ei tule silmä-anomalioitakaan tähän pentueeseen (vaikka isän- ei testattu-puolelta geeni tulisi, jos sattuisi olemaan kantaja, ovat pennut pahimmillaan kantajia ja kantaja ei voi sairastua). Kaikki geenitestit molemmilla (Vanttu ja Håp siis) haluttu tulos. Yes!

Josko nyt olisi ultrattu tarpeeksi. Viisi mä siellä olin näkevinäni. Ja saapi jäädä agitauolle viimeistään torstain jälkeen. Tehköön tokoa. Josko mammaloman kunniaksi opettaisi Håpille ne uudet liikkeet sittenkin? Tai edes Vantulle....

Viikonloppuna kisoissa. Yksi nolla Håpille la, oli toinen. Vaikeahkot radat. Suvi kolmas vitosella. Enpä muista milloin olisi vitskalla päässyt palkinnoille. Vanttu tasainen tulostahti 3 hyl. Mutta yksi hieno kuva Tiia Hämäläisen ottamana (tai oli monta hienoa kuvaa ja sunnntaina niitä otti Iris. Hienolla tarkoitin kropan kääntämistä).. Ihan mulkerokääntyjä! Sunnuntaina Ida meni Håpilla. hitsi, he ovat hyvä pari. Kaksi rataa, kaksi nollaa. Ja hienosti ohjattuna. Vaatii kontaktit mua tarkemmin, saisi sieltä jotain ajoista vielä pois, mutta on minusta nätin näköistä menoa. Pitäisi raaskia antaa koira tytölle ehkä useammin. No nyt tais saada riittävät tulokset kasaan ensi vuoden junnuEO:ta varten. Mun kanssa ei ehditä keräämään aikusiten EO pisteitä mammaloman takia, menköön muksu. Vanttukin teki pitkästä aikaa tuloksen. 15? Vähän olen kyllä eksyksissä sen kanssa. Vauhtia on, maltti puuttuu. Koiralta siis. Ohjaajalta puuttuu molemmat. Alla linkki Idan ja Håpin ratoihin.
https://www.youtube.com/watch?v=ClPxA_HJ1NU

Ja Vanttu .https://www.youtube.com/watch?v=s0ED7kDmoKI

Ja muutama kuvanen. Idan kuvan on ottanut Iris Kieme ja Vantun hyppykuvan Tiia Hämäläinen. Poseerauskuvat tänään aamulla napsattu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti