koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Viikonloppu

Eilen kaikille kolme starttia.
Håp kolme vitosta. Ekalla en katsonut ja loikkasi A:n mun kirmatessa pääkolmantena jalkana eteenpäin (agilityssä on tärkeää, että ohjaaja ehtii). Tokalla seisoin riman edessä takaakiertovalssissa ja se alas. Kolmannella radalla ohjasin hypyn väärälle puolelle ja siitä kielto... Hohhoijaa.
Suviannelle ehkä yksi sen elämän parhaista radoista. Olipa se makee. Voitti. Tokaradalla pyöri ehkä 15 kertaa, mutta hoksasi tehdä sen esteiden välissä. Nolla tältäkin ja kolmas sija. Vikalla yksi suvitus, muuten aika ok, oli viides. Triplanolla!!!
Vanttu. Voi Vanttu. Pysyi ekan lähdön. Ja teki hienon vippasun yhdellä radalla. Ei siitä sen enempää. Triplahylly.

Tänään samoiltu tunteja metsässä. Vantulle tokotreenejä. Mullahan ei kohta ole kuin kolme käskyä agilityssä ja tokossa. Kierrä: mene merkille, mene takaakiertoon, mene sille oikeasti kierrettävälle tötsälle. Kas kun tänäänkin hyppäsi niitä kiertomerkin matkalla olevia hyppyjä???? Sitten on eteen. Sillä pitää mennä eteen hyppysuoraa ja uudelle ruutumerkille (jota en yhtään tiedä millainen on. Olen vain opettanut juoksemaan suoraan eteen lelulle. Ja sitten ilman lelua ja huudan vaan seis jossain kohtaa. Itselleni olen laittanut joko pikkukiven tai pienen purkinkannen maahan merkiksi missä kiljaista). Sitä liikkeestä seis en osaa tuolle opettaa. Minusta Vantun pitäisi pystyä tekemään sikamakee lukkostoppi. Ei tee. Valuu. Ei hyvä. On kokeiltu peruuttaa, takapalkkaa, putkesta, kierrosta, opeta erikseen läheltä ja mitä vielä. Tänään myös ohjattu. Ekalla lähti hakemaan ruutua, muuten aika ok. Kaukot pari vaihtoa, mutta nämä mä tein enemmän agin lähtöharkkana, kun menee kuplaan eikä tahdo ottaa mitään käskyjä siinä tilassa vastaan. Ja nyt muistan, etten ole peruutusta tehnyt varmaan viikkoon.

Hurrailemassakin. Ravasin mersäautotiepätkän, niin koiratkin joutuivat vähän kuntotreeniin.

Eilen koitin ultrata (vuorokausia 14). Ei näkynyt mitään... Josko nyt malttaisin sen viikon vielä. Tänään Hopsu on ollut niin toimelias metsässä ja tallimatkalla, että en usko sen olevan mitenkään siunatussa tilassa... On sen nisät kyllä inasen suurentuneet.

Illalla vielä pihaleikkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti