koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Janitalla

Koutsi kipiä, mutta hyvin se valkun veti siitä huolimatta. En alussa edes ajatellut koiran hyppylinjoja suunnitelmani yhdessä kohdassa. TÄYTYY opetella niitä katsomaan! Suvin kääntäminen vasemmalle (saatuaan sitä ennen mennä monta kertaa oikealle samasta kohtaa), oli tosi vaikeaa. Välistävetoja ja päällejuoksuja/takaakiertoja pitää harjoitella monta peräkkäin.... Rytmityskin vähän hakusessa... Kepeille uskaltaa lähettää hakemaan, osaa ne. Tarkkana kontaktien vapautuskohdan kanssa.Lähetä kauempana olevalle esteelle matalammalla kädellä ja sillä jalalla viisaa sitä estettä. Tulipa taas monta asiaa, kiitos suomenturku.
Håpkin teki. Kuulemma koira saa vuoden ikäisenä vielä opetella, kaikkea ei tarvi vielä osata. Renkaasta ohi pari kertaa, kun kutsuin kauempaa. Putken takaaleikkausta ei osaa. Samoin putki/puomierottelua ei ole. On vain putki...Mutta piti harjoitella kepeille törkkäsyä (ja palkata kakkosväliin). En malttanut, kun kerran lähti pujottelemaan ja pujotteli tarkasti ihan loppuun asti ekaa kertaa normisuorat kepit ilman apuja!
Illalla Sorlampiretki pidemmän kaavan mukaan. Idiootit koirat Leo ja Håp jäivät puun taakse, eivätkä tulleet kutsusta. Hansku meni katsomaan ja tuijottivat käärmettä. Siskoni pelkää niin paljon, ettei jäänyt katsomaan oliko kyy vai rantakäärme. Ei sieltä onneksi vinkaisua kuulunut ja ovat vielä ihan ok, eli selvittiin ehkä säikähdyksellä (isolla, jos Hanskulta kysytään).
Lentsun osuus: Ei osaa seistä enää käskystä. Istuu 75% hyvin. Sivulle tulee välillä hyvin. Tykkää joululahjapallosta ehkä frisbeetäkin enemmän. Myöhäisiltatunari (Sirpan nimitys tunnarille, joka perustuu arvontaan) vielä tekemättä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti