koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

motivaatiota


Senverta paljon töitä, että treenit vähissä. Ratsastuksen (tänään Hurraalla vaan eteenratsastusta) jälkeen peilin edessä seuraamista. Idealla, että seuraaminen on hauskaa ja sitä tehdään jalassa kiinni. Hauskaa se ainakin oli, tai se narupallo seuruupalkkana oli hauska:), jalan vieressä kiinni oli välillä monta metriä vaan ei ihan kokoaikaa. Ajattelin nyt jatkaa vaihdellen naminperässä seuraamista ja narupallolla intoseuraamista. Olen päättänyt, että Håpille tulee hieno seuruu ja minä opettelen kävelemään normaalin näköisenä, en p-jäykkänä. Seuraamisen lisäksi seis narupallolla, ei pysähdy kovin napakasti, tein sitten pelkkää pallo lentää taakse stoppia. Myös maaahan liikkeestä, tämä hyvin. Tulee luoksetulon stopista tosi hienosti just nyt sivulle, ainakin jos palkkailtu narupallolla hetki sitten.
Kotona erilaisia asennonvaihtoja ruokapalkalla. Ja aamuruoalla kapulanpitoa ja luovutusta.

Yhdellä tallilla Håp innostui kaveeraamaan kolme kertaa suuremman landseerin kanssa. Häipyivät viereiseen lehmihakaan mullikoita paimentamaan, en tosin nähnyt mitä siellä tekivät. Aamulla pääsi vahtimisesta huolimatta kaksi kertaa hevostarhaan turpaa näykkimään. Ja Suvi tietysti mukana :(.

Kuvassa on Håp, näyttää kyllä vähän Suvilta:).

Posti toi Sport pschygology for dummies kirjan. Ja Downton Abbyn vika osan. Taidan mennä telkun ääreen, dummypsykologia ehtii odottaa. Postikonttorissa olisi tokotarvikkeita. Nekin ehtivät odottaa.

2 kommenttia:

  1. Kuvan koira näyttää kyllä hurjasti Suvilta! Googletin kirjasikin ja mua nauratti kun huomasin että kirjoittajan nimi on A. Cash, taitaa ymmärtää kirjabisneksen päälle :)Mä tarttisin sellaisen Sport psychology for busy people -kirjan (siis tosi ohuen)...

    VastaaPoista
  2. Hienoja päätöksiä olet tehnyt!!

    VastaaPoista