koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Treenipäivä

Aamulla agia. Teimme  agi.fi lehden radasta Sadun alun. Virallisen version mukaan liian helppo, pelkkää nollaa pukkasi. Todellinen versio oli hieman(mutta vain hieman) erilainen, mutta sitä ei kenellekään kerrota. Yllättäen ympyräkuvio (9-14) toimi Suvilla melkein parhaiten takaaleikkaamalla kympille. Lisäksi Supsukka kävi syömässä namia keinun kontaktilla, mun jäädessä kauas taakse.
Håpin epistolassa pikku hyppyharkat Juhan tekemällä suoralla. Ympyrävauhtirata ilman kauhean suurta vauhtia. Putkirata vähän paremmalla vauhdilla. Putkijarrun alkua. Tokohyppy hyvin. Puomin kontaktia hetsaamalla. Kohtuullisesti. Ma-istuja.
Päivällä Håp teki keppitreeniä kotona. Niistä tulee vielä hyvät. Nyt lähetin kertaalleen jo suljetusta kulmasta ja haki!. Avokulmaa ei hae. Vauhti kasvaa joka päivä. Ja Håp teki istu-maahan-istuja.
Iltapäivällä Håp teki istu-maahan-istuja.
Illalla Håpilla oli elämänsä ekat kimppatokotreenit Sarin ja Sonjan kanssa. Kuinka yllättävää, että Håp teki istu-maahan-istuja. (En ole mitenkään ahdistunut niistä). Ja nyt sitten ihan yhtäkkiä osasi? Mutta ei osannut seiskäskyä luoksetulossa. pari palloheittoa ja se oli korjattu. Tai ei ole sellainen superterävä, mutta sinnepäin. Minä olen mutkalla, kuinka yllättävää. Kerran ruutu lelulle, kerran tyhjään ja tämä hyvin. Merkin tarjoamista. Tässä se on söpö, kun niin kovin yrittää keksiä mitä halutaan. Ja hyvin hoksasi, missä pitää seistä toljottaa. Nouto ok, metallinoudossa tiputti. Seuraaminen kuulemma parempi ekan yrityksen jälkeen. Ja mun pitää kävellä normaalisti...
Kiva treenipäivä. (ehdin tehdä töitäkin).
Ai niin. Teki Håp ekat kotipihatunnarit. Ekalla toi väärän. Tokalla otti kaksi yhtäaikaa suuhun ja toi, molemmat vääriä. Kolmannella nosti yhden väärän ja sitten ehkä tilastollisestikin osui vahingossa siihen oikeaan. Se siitä on tajunnut tunnarin... Vikalla tökki monta väärää, mutta toi oman. En ole varma haisteliko, vai oliko vaan tuuria tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti