koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 11. lokakuuta 2014

Aamutreenit

Sporttistreenit alkoivat (mun omat, ei siellä muita ole). Tänä vuonna olen vaan joka toinen viikko.
Teemana kepit. Hitsi, kun Suvianne ja Håp olivat päteviä. En keksinyt mitään, mitä tekemällä saisin ne pois kesken. Håpiin asennettiin (taas kerran) "älä mene putkeen, vaikka hyppykaaresi loppuukin ihan siihen viereen, jos ei kerta käsketä mennä putkeen". Kumma, mutta tekemällä se käännös edellisellä hypyllä ajoissa ja sanomalla "kii", ei mene siihen putkeen? Suvikin kokeili kerran, sehän on tommoisissa ihan pro. Mutta sitten Suvi teki niistohyppyjä. Menee ne pyörittämällä, jotenkin taas kerran piti kokeilla niitä niistoja. No ei mee.
Vanttu teki lähtöjä. Pitää sitä katsoa, mutta nyt saa jättää jo aika monen esteen taakse. Vanttu teki myös kontakteja. Saa sen hetsattua pois alastulolta aika helposti, ja ei kestä lentävää lelua, mutta aika kivasti se jo menee kovaa oikeaan paikkaan puomilla. Eka keinu oli lento (ja ihan oikea lento), kun luuli menevänsä puomille. Toisella kerralla jarrasi tosi hyvin, vaikka juoksin kovaa ohi. Ja sitten me teimme höpsökeppejä. Ihan videoinkin :D. https://www.youtube.com/watch?v=Hv16OpAhIro&list=UUsoObrFfC7SjS6V2h_ENBxA
Ihan ekaksi hallilla tein tunnarin. Juoksi miljoonaa, ei musta haistellut mitään, nappasi täydestä vauhdista oikean kapulan ja toi. Tein heti uudestaan ja laitoin ihan eri paikkaan. Ihan sama vauhti, ei haistelua, ja oikea kapula. En ymmärrä.  Lopuksi agitreenien jälkeen istumista hetsaamalla ja uudella käskyllä sshhit (jos kerta Håpilla on iiiik, kun oli musta aina niin vaikeaa, olkoon Vantulla shit, kun on niin tyhmä liike). Ja Vantun parhaat kaukot ever. Joka vaihto, kisamatka ja todella vähän ylimääräisiä liikahduksia. Ja putkesta seis, putkesta seuraamaan ja lopuksi (kun ei osannut odottaa, putkesta maahan).
Illalla vielä Jennyn treenit. Hurraalla ei ollut ihan paras päivä. Oli musta ep tai ainakin tahditti sulkutaivutuksessa vasemmalle. Teki kyllä aika ok laukkajakson ravityön jälkeen. Tallissa hoksasin vej:ssä uuden liikaluun, ei nyt kauhiasti aristanut, mutta jospas kattelis tarkemmin huomenissa.

1 kommentti: