koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 11. lokakuuta 2014

Hissuksiin

Kaikkea pientä koirapuuhastelua. Tokoa vähän. nyt on tunnari taas tuuliajoilla. Ruutu on muka hieno, tosin omalla pihalla on keksinyt, että sen ruutunauhan kuskaaminen on ehkä hienompaa kuin ruutuun sihtaaminen. Istuu välillä nopsempaa hetsauksien ansiosta?
Aksassa oli jo minusta aika hyvä rimojen kanssa, torstaina kävin Villen koulutuksessa (Suvin voittopalkinto kesältä), ja rimoja lenteli ihan urakalla :(  Mutta menee kepit?
Huomenna on Håpilla kisat, ensi viikonlopuksi ilmosin molemmiksi päiviksi Hyvinkäälle. Lauantaina taitaa mennä Vanttu ja sunnuntaina Håp. Joku idea mulla on, miksi Suviannea ei ole ilmottu. En ihan muista? Ehkä tuntuu vaan niin kalliilta ilmoittaa kolmea koiraa? Suvi teki viime torstaina Elsan kanssa kait kolme nollaa peräkkäin. Eikun palautti kerran konaktille, kun lähti inasen ennen lupaa. Mutta siis ihan tajuttoman hyvin lapsi ohjasi ja koira meni.
Ja Hopu menee kovempaa Idan kanssa kuin mun? Lapsi haluaisi kisatakin. Minä haluaisin saada sen voiton (Idallahan on voitto Håpin kans...) ja tuplanollan karsintoihin. Sitten sais muksu mennä... Tosin kiire ei kait oo. Muuta kuin mun päässä.
Ja mtäs muuta. Håp on aloittaut jahtikauden. Ihan sietämätön. Lähtee supikoiran ja jänisten perään. Ja lähtee toki peurankin perään, niitä onneksi näkee harvemmin. Kohta en uskalla pitää sitä enää metsässä ollenkaan irti. Iso ärsytys tämä.
 Piggylandskoirien kyky malttaa on puutteellinen. Aina toinen varastaa :D
 Suviannen taivaassa on monta jalkapalloa.
 Bordercollie on tosi älykäs koirarotu.
 Kympin ruutu.
 Tämä söpöstelijä on metsässä pelottava saalistaja.
Rosson osa on tulla mukana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti