koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Ei ihan riitä

Molemmat viikonlopun päivät täynnä kisoja. Eilen Vanttu kolme rataa. Menee eteenpäin, oli oikeasti kait jo aika hyväkin. Kahdella ekalla radalla pussin ohi ohjaus. Kokeneempi koira olisi varmaan sen pussin napannut (vaikka en sinne ohjannutkaan), Vanttu ei napannut... Kolmannella radalla en hoksannut mun juoksulinjan vievän ohi esteen. Komea kunniakierros putken toiselle puolelle, sieltä ohitetulle esteelle ja maaliin muuten ilman virheitä. Ei YHTÄÄN rimaa, ei YHTÄÄN keppivirhettä... Muttamutta, ei YHTÄÄN rataa, missä olisi ohjattu joka este. Prkl. Ei vieläkään yhtään kisakirjamerkintää.
Tänään håp. Håp teki aika täydellistä rataa hienoilla pysäytyskontakteilla ekalla radalla. Ja sitten minä menin kaatumaan ja kun en osaa edes nopsaa nousta, esteen ohitus ekalla. Ja siitä toki hienosti kaikki muu. Tokalla radalla otti yhden riman, mulle tuli paha mieli ja vaihdoin valssin (jolla olisi kääntynyt) persjättöön, joka taas ohjasi kepeille puomin sijaan. Ja vikalla unohdin tehdä vastakäännöksen esteelle 17, meni sitten 18 ohi... Voisin sirotella itseni päälle tuhkaa. Mutta koitan ajatella, että molemmat sesset olivat päteviä. Ohjaajanhan voi vaikka vaihtaa???
Vanttu on tehnyt eilen hienon ruudun, tänään hienon tunnarin. Kai näillä voi mennä tokokokeeseen ensi viikonloppuna. Ja iltaruoalle ajattelin kokeilla, osaisiko vielä pyöriä vadin päällä ympäri. Meni ekaksi siihen istumaan pupuasennossa :D . Mutta osasi sitten pyöriäkin taas pienin käsiävuin.
Ainiin. Hooppaleenan kisakirja paikassa nimeltä hukka. Olen sen viikollöa jossain nähnyt, en vaan muista missä. Ärsyttävää. Ja noin muuten mulla on menossa varastojen siivous. En tarvitse loppuelämäni aikana yhtään villalankakerää, pussilakanaa, alulakanaa, askartelutarvikkeita, fleecetakkeja, numero neljän neulepuikkoja, tyynyliinoja...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti