koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Pientä siellä täällä

Eilen Jaakon treeneissä. Oli sellainen "meidän uusi sponsori on putkifirma" rata. Tosin ne putket eivät olleet vaikeita. Vaikeaa oli, että loput esteet piti tehdä poispäinkäännöillä tai muuten vaan takaa ohjaten. Note to self: Håpin kanssa pyöristä linja. Vantun kanssa vaikka olet kauempana vie liikkeellä loppuun asti ettei tule kesken pois. Suvilla ÄLÄ käytä vastaista kättä. Koiranpuoleisella kädellä ja kokeillaan nyt opettaa vaikka irtoverkoilla, ettei pyöri. Toimi? Vantulle huomautettiin alkuun rimasta (sama rima kolmesti ainakin alas). Oikein näki, kun yritti sen jälkeen. Ja V sai hurjasti kehuja nopeista ja hienoista kontakteistaan, ne toki ehtii nopeasti pilaamaankin, tiedän! Ja totesi Jaakko meidän yhteistyönkin jo olevan toisilleen sopivaa tai jotain sinnepäin. Ja Håpkin lukee puolivalsseja. Sillä sen sai oikeaan putkenpäään.

Ja jutunjuuri katkesi tätä kirjoittaessa, koska Jaakko soitti. Hitsi mä olen kaivannut lapseni analyyseja. Meidän koirista ainoastaan Suvilla on menestymisen jano. Muissakin voi olla jotain raw potentiaalia, mutta Håp nauttii vain oikein menemisestä ei menestymisestä. Ja Vanttu on ihan liian täynnä itseään jaksaakseen miettiä pärjäämistä. Kunhan nauttii tekemisestä... Jaakko myös sanoi kaivanneensa eläimiä. Hankkinee varmaan joskus oman koiran, kun elämäntilanne sen sallii tai näin luulen. Tuskin innostuu harrastamisesta, mutta nauttii lenkkeilystä.

Tokotreeneissäkin maanantaina ja Vanntuhan taisi olla aika ok. Tunnari, luoksetulo (minusta hieno!), ruutu ja seuraamista. Minä sain moitteita venkuroinnista. Olen sitä Lentsun ehdottamaa seuruun tarjoamista tehnyt, koska se tuntuu toimivan. Nyt lisäsin tänään "muutu patsaaksi ja odota, että tarjoaa sivua". Ja taitaa toimia tämäkin. Muutama supernapakka sivulletulo iltaruoan kanssa näin. Tätä ajattelin voivani käyttää kokeissakin. Eli YRITÄN opetella olemaan heilumatta...

Muutama sänkkärilenkki ja musta on ihana katsoa kuinka Håp rakastaa juoksemista. Toki noi muutkin, mutta Håp menee ihan älykovaa ja on makeen näköinen.

Ja pitäisi ehkä katsoa joku temppuvideo taas. En muka keksi uusia temppuja. Vanttu opetteli kierimisen. Ihanan nopsaa pyörähtää ympäri, vaan yhteen suuntaan tosin ja käsiavuin.
Koneessa on imurista löytynyt muistikortti ja siellä kuva kesän alun tokotreeneistä. Kumpikaan kuvan koirista ei ollut treeneissä mukana :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti