koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 16. elokuuta 2012

kyllä se kotona jne.

Peruin sitten viikonlopun kisat ja päätin siirtyä Lentsun termein peruskuntokaudelle. Tosin nyt on ollut niin tolkuttomasti töitä, että peruskunto on kasvanut vain työtaidoissa. Tänään pitkästä aikaa kävin kolmessa ihan uudessa paikassa mukaanlukien unelmieni koti järven rannalla. Tai siellä oli kolme taloa (yksi kartano), 10km maastoteitä omilla mailla, talli, aidattu piha jne. Myynnissäkin ja vain 14,5 miljoonaa. Helppoa, koska saatan olla lottovoittaja (kuponki hukassa ja ei tarkistettu). Håpin mielestä paikka oli myös kiva, koska talon borderterrieri vei Håpin sisään leikkimään (talo oli aika kaukana tallista) mun tehdessä töitä ja nuorineiti tuli huuliaan lipoen takaisin pitkän huutelun jälkeen. En halua tietää mitä on syönyt. Pyysin kyllä ilmoittamaan, jos pitää vähentää laskusta isokin summa...

Mä jo melkein päätin, ettei Håpista koskaan tulee hyvää. Sehän on jo maailman mukavin kotikoira, täyspäinen muiden ihmisten ja vieraiden koirien kanssa, ei pelkää uusia paikkoja tai oikein muutenkaan mitään. Ei vaan ole tarpeksi sähäkkä. Ja sitten tänään illalla tosi väsyneenä siivosin autoa ja innostuin kierrättämään puiden ympäri, annoin tarjota katsekontaktia (ei ennen tehty) ja sivulle tuloa (kiitos Sini tästä vinkistä).Merkkiä kans. Palkkana oli mun samaan aikaan syömää ruisleipää metwurstilla. Lisäksi tehtiin vastaanotolla printteripaperilaatikon päällä tatsausta ja Håp myös keksi tarjota laatikon päällä neljän tassun kanssa pyörimistä. Suvin mielestä laatikko oli este ja sen yli piti mennä mahdollisimman kovaa tai suvittaa loota keskellä. (teki sekin hoksattuaan 2on2offia). Mutta kaiken Hooppa teki melkein sata lasissa. Väsymyskin multa kaikkosi ja tehtiin ehkä viikon tauon jälkeen tunnari. Suvi ryntäsi taas haistelemaan samaan aikaan (se ei edelleenkään tajua mitä pitää tehdä, mutta yrittää kovin näyttää pätevältä)  ja Håp meinasi nostaa väärän. Keskittyi sitten kuitenkin ja toi yli kymmenen kapulan keskeltä hienosti oman. En menekään vielä huomenna pentukauppaan (tai laita Jennille pentukyselyä...). Punnasinkin osan koirista, kun vaaka oli vieressä. Håp 13kg, Suvi 14kg ja Rosso 8,1kg. Nyt on energiaruokaa jo vastaanotolla asti, vielä kun saisin sen raahattua pihan yli keittiöön niin saattaisi Hoppaleena lihoakin vähän.

Ja Tamskin ilmovastaanottajalle iso kiitos- ei tarvinut lähettää lahjakorttia, vaan saan käyttää sen myöhemmin, vaikka peruutukselle kerrottiin ihan todellinen syy. Sain vain kaunin ohjeen olla kiusaamatta pientä bordeskollieta!
 Leo tykkäsi meidän möksällä vesileikeistä.

Söpöstelijä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti