koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 11. elokuuta 2012

viikonloppu

Eilen kivaa mökillä, kun Leo ja Roti tulivat kylään ex tempore. Koirillakin oli kivaa! Tokotreenit, ei niistä sen enempää. Håpille aloitettu kivat palkattomuudet ja lelun arvostuksen nostamisleikit. Se on menossa demokoiraksi ensi lauantain viettikurssille. Ja sinne tokokisoihin Lempäälään.

Leo jäi meille muutamaksi päiväksi, kun on ollut remmiräyhä ja ei kestä muiden aksaamista vaan villiintyy. No ei ole remmiräyhä ekan vuorokauden perusteella ja oli tänään agiepiksissä. Kerran vetäisi rataa kohti, kiskaistiin pois ja sen jälkeen meni nukkumaan. Rosson mennessä Suvi kiljui, Leo oli hiljaa silloinkin. Olisi kivaa sanoa, että nopiasti koulutin, mutta kun en kouluttanut ollenkaan. Ei vaan mun kanssa tehnyt mitään. Pääsi Marikan kanssa Ollia tuuraamaan palkintopallille, ja hyvin ammattitaitoisesti vastaanotti palkinnot :). Eikä tuo näytä edes pelokkaalta, oli siellä aksakisoissakin ihan häntä pystyssä, mutta kunnolla.

Epiksissä startttasi Håp. Ekalla radalla vein huolella joka esteen pitkälle mukaan- hyppäsi lopulta kaksi estettä niin pitkälle tällä ohjauksella, että tuli seuraavasta esteestä ohi. Tokalla yrityksellä sanoin hyppykäskyn, mutta en mennyt esteisiin kiinni- meni ok. Yksi rima tokalla radalla alas. Ei se kovaa mene, mutta ei nyt ihan lapasestikaan. On vaan aika erilainen ohjata Suviin verrattuna. Paljon pidempi hyppytyyli ja menee tosiaan pitkäksi paljon äitiään helpommin.Kontakteja ei juuri tehty vähään aikaan, aion nyt ehkä juoksuttaa sitä melkein läpi, että saisin vauhtia niihin lisää?
Ida Rossolla toisella yrityksellä hyvin, mutta yksi ylimääräinen hyppy. Oli ekaa kertaa ilman mua rataantutustumisessa ja teki itse suunnitelmansa. Hyvä Ida.
Elsa Suvilla. Kapisen näköinen Suvi räpsäsi kaksi rimaa ekalla kerralla Elsan ohjatessa hätäisesti. Toisellakin tuli yksi rima alas.
Sukulaisista Olli teki siis nollan mölliradalla ja voitti, Håp oli toinen. Ja Elsa sai kolmannen palkinnon.http://www.youtube.com/watch?v=dkHL5DfmBFc&feature=plcp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti