koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 20. elokuuta 2012

yes!

Aikainen lintu lieron nappaa. Mun piti olla Kirkkonummella puolikasi ja menin hallille ennen sitä. Ensin Suvilla pikkuagitreenit- niistot oikealta ei kannata edes yrittää, vasemmalta sujuu pikkaisen paremmin. Superkontaktit (ollaan siis treeneissä, toim.huom.). Pituudella sai jaakotella ja tehdä nyt muutenkin melkein  mitä vain. Suoran putken jälkeinen takaakiertohyppy- pitää kiljua kovaa, jos jää jälkeen, muuten on jo hypännyt nurinpäin.

Ja sitten Håp. Ensin remmissä tyhjälle parkkikselle. Remmi pois. Jäykkäpasento, koira tuli heti sivulle ihan ite. Saalisleikki. Toistettiin asento ja pari metriä seuraamista ja villi leikki. Ihana.

Mutta vielä ihanampaa oli agitreeni Hopsun kanssa. Tänään meni ekaa kertaa oikeasti kovaa!!!! Ei keppejä kovaa, ne on hitaat ja kontaktit voisi olla vielä nopeampia. Ja niistoissa voisi kääntyä paljon pienemmällä kaarella. Mutta olin ihan onskuna, kun en ehtinyt! Ja Håp siis edelleen lukee niistot ihan älyhyvin. Ja tein muuten yhden pakkovalssisylkkärin (ei onnistu Suvilla). Ja pelitti. Puomin kontakteja pari kertaa lelupalkka edessä. Toimii. Keinu kerran, aika kiva.

12 tuntisen työpäivän lomassa vielä kahdet saalisleikkitreenit "saavumme tokokentälle" tyyliin. Hyvin nekin.  Ja jotta ei olisi liian ruusuista, vikalla tallilla juoksi miljoonaa toisen koiran kanssa. Meni kiellosta huolimatta ainakin kolme kertaa maneesin avonaisesta ovesta tuhatta ja sataa keskelle maneesia, vaikka siellä lopussa oli hevosiakin. Hyihyi.


1 kommentti:

  1. ja hoksasin just, että Håp hyppäsi 65 sentin rimoja, kun Suvin jälkeen meni. Eli ei ongelmaa siinäkään!

    VastaaPoista