koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 10. elokuuta 2012

takaisin kotiin

Upea viikko Iran kanssa Lontoossa. Katsottu sekä koulu- että esteratsastusta. Hevonen on vaan hieno eläin ja hieno hevonen erityisen hieno eläin! Ja ei kyllä tarvinnut suomalaisten suorituksia hävetä, taso on noussut ja Emma ja Fia pärjäsivät hyvin ekoissa olympialaisissaan.
Kotiinpalattua Hurrailemaan, päivä siivousta (sain vain alakerran kuntoon) ja illaksi Raisioon tokokisoihin. Mä alan tajuta, että tämä tokoilu on sellainen oppimisprosessi ja mulla menee siihen enmmän aikaa kuin monilla muilla. Jopa vähän ärsytti kanssakilpailojoiden ahdistus naapurikentän pk-treeneistä samaan aikaan. Mähän melkein toivoin, että olisivat ampuneet- en tiedä mitä Håp tekee ja musta ois kiva tietää :).No eivät ampuneet, eli en vieläkään tiedä.
Håp on hassu. Sehän selvästi paineistuu mun kanssa siellä kisatilanteessa, mutta itse kisapaikalla on ihan onnellinen. Häntä pystyssä ja tyytyväisenä tuijottelee ympärilleen. Paikallaanmakuussa oli kahden ison sakemannin välissä, joista toinen (tosi mainio itse asiassa) oli aivan innoissaan ja piippiulisi koko paikallaanmakuun. Ja tästä Håp ei ole milleensäkään. Makaa iloisena koko ajan... Vasta kun minä astun kuvaan mukaan, alkaa ahdistus.
Itse kokeessa yritin olla rauhallinen, vaikka luulin palkanneeni koiran joka välissä, video kertoo jotain ihan muuta. Ei kun lisää treeniä. Seisominen nollille, kun karjasen ihan kauhealla äänellä SEIS!!! (normikäsky olisi ollut seiso iloisella äänellä). Kaukoissa ei oikein mennyt lopuksi maahan ja muutamassa liikkeessä istui makaamisesta huonosti. Ja ei tahdo lähteä seuraamiseen mukaan ja ja ja. 141,5p. Paljon saa vielä treenata! Aion nyt Lentsun ohjeiden mukaan harjoitella sitä iloista palkattomuutta. Ja taas kokeisiin ensi su.
Vikoja lomapäiviä viedään. Nyt olen möksällä. Vattupuskissa ja mustikassa käyty. Molempia olisi niin paljon metsässä kuin jaksaa pomia.

ja linkki tärisevään videoon, jossa laatu puuttuu sekä suorituksesta että kuvauksesta.
http://www.youtube.com/watch?v=ZkVsdypYifs&feature=plcp
 Olen vielä hengissä ja vaikka mun omistaja jo psyykkasi itseänsä laittamaan mut pois, piristyin ja jaksan taas tällaiset ei juoksulenkit ihan oikeinkin hyvin...t. Hertta

 Passikuva Håpista (kaukojen treenausta kanervikossa). Jos Trkman tykkää eniten crazy dogeista, hän ei tykkäisi meidän Hoppaleenasta.
 Supsukka on päässyt (omistajansa) tavoitteeseen. On jopa laiha nyt. Ja Håpille sanoi joku eilen, että se on arveluttavan laiha. Jaha.
Jos kotona ei tarjota ruokaa tarpeeksi, syön sitten vaikka vattuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti