koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 7. lokakuuta 2013

Ihana. Ja niin rasittava.

Vanttu nimittäin. Aamulla huomasin, että oli normaalin yöpuuhastelun (poltettavien roskien järjestely, pehmolelujen suolistus) lisäksi purrut vähän Jaakon kenkää. Lisäksi olivat päässeet yöllä kahdesti ulos, koska Suvi oli jälleen kerran ripulilla. (Taitaa olla, että Purinaruoka ei Suville sovi. Käväisi mielessä, että on viime aikoina ollut maha kuralla aika useasti ja mulla on myös ollut voitettuja Purinoita kohtuu tiuhaan. Pannaan mammakoira muulle sapuskalle takas). No tää rakas pentuni oli koko pitkän työpäivän HÄKISSÄ autossa. Sai vielä olla monella tallilla irti ja varmasti sai ainakin parin tunnin ajan ihan juoksuliikuntaa työpäivän aikana. Oli silti onnistunut vetämään sinne häkkiinsä remmin, jonka puri rikki. Tulimme kotiin ja päätin syöttää Håpille ja Vantulle iltasapuskat tokotreenien lomassa. Sillä aikaa, kun Hopsu teki settiänsä, Vanttu kutoi sukkaa. Eli hävitti puikot mun sukanvarren alusta ja sotki sen lankakerän... Ja suolisti jälleen yhden pehmolelun. Ja söi tyynynkulman. Ja pikkaisen Mikan kuulokkeita. Ja saa kaiken anteeksi, koska osasi seurata edempänä ja kiersi hyvällä vauhdilla puuta, teki makeita istumisia maahanasennosta ja löysi ruudun... Kokeilin myös lämiskän yli juoksua. En jaksanut hakea palloa, niin heitin vain namia. Minusta osti ajatuksen fokusoinnista eteen heti? Vauhtia ei vielä ollut kuin ravin verran. Jospa huomenna heittelisin pallolla. Ja miten mä saan sen voimalla läppäsyn siihen? Oikeasti välillä meinaa mullakin mennä hermo kaikkeen tuhoon, mitä tuo "vahinkoeläin" saa aikaiseksi.Toisaalta mun kirjoittaessa tätä, nukkuu niin kiltin ja tyytyväisen näköisenä vieressä...

Ja Hopsu sai ruokansa, kun teki ruudun, ohjatun, z, istumisen ja seuraamista. Ainoastaan ohjatulle lähti ekaksi väärään suuntaan, otin uusiksi ja senjälkeen oli oikeinkin pätevä. Ehkä vaarallisenkin pätevä, koska viikonloppuna on kisat ja mustahan alkaa tuntua, että Håp osaa ne liikkeet????

Tallivisiittiä ennen kävin napsimassa vähän kuvia, kun oli niin nätti punainen puska taustalla. Rosso ei oikein osunut mihinkään kuvaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti