koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 12. lokakuuta 2013

Toinen ykköstulos!

Mun teinikoirani ei nyt ihan kirmannut, mutta rauhallisen huolellisesti teki kaikki liikkeet ja sai toisen ykköstuloksen. 281p ja toinen sija. Kyllähän se hurjasti häviää innossa ja vauhdissa esim. Hannan Paavolle ja Jaakon Hopelle (tänään kisoissa mukana, Paavo voittikin hienolla esityksellä), mutta hyvä näinkin. En tiedä osaanko/pystynkö/jaksanko nähdä vaivaa ja saada Håpia vauhtikoneeksi tokossa. Ehkä mä käyn vielä ne vikat kerrat jollain kiltillä tuomarilla ja otan sen viimeisen ykköstuloksen "sääliykkösellä".
Mutta noin analysoituna. Paikkaliikkeet 10. Idan mukaan oli kyllä kerran istumisessa haistellut maata? ja vähän pyöritellyt päätä makuussa. Tunnari 10. Kaukot 8 (kaksi käskyä sivulta maahan, ja pikkaisen vinosti makasi loppumakuussa). Metalli 9 tai 8. Pyöräytti kapulaa jalallaan ennenkuin otti suuhun.Mutta palautti hyvin, vaikka heitin taas ihan vinoon.Seuraaminen 8, meille oikeasti aika hyvä seuruu? Ruutuun tartti kaksi käskyä, ekalla oli liian lähellä reunakapulaa 9. Ohjattu 9, minusta meille hyvä, mutta merkki kootussa laukassa, ei kovaa. Z kait 8, olin kuulemma liian lähellä tötteröitä itse ja koiran linja oli jotenkin sivussa sentakia. Lisäksi unohdin yhden mennään käskyn ja Håp tuli mukaan itsestään (näin ei kait saisi tehdä?). Luoksetulossa aika kivat stopit, vauhtia vaan saisi olla enemmän 8.
Minä heilun edelleen, ehkä inasen vähemmän kuin joskus. Mutta nyt keskityin taas niihin väleihin ja koitin pitää pientä bordeshollieta hereillä ja innokkaana.

Huomenna taas agia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti