koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 1. lokakuuta 2013

Jessican luona


 Rakas sittisontiainen

 Mielikuvitusestehyppy. Jostain syystä Hurraa näyttää kuvissa hienommalta kuin livenä.
Håp oli sitten ihmeen pätevä. Teki kaiken hyvin ja innolla??? Eli meni Hopsuksi kovaa ruutuun, haki molemmat ohjatut, kolme kertaa peräkkäin paras luoksetulon stoppi kuin ikinä ennen. No jotta ei nouse hattuun, kävin vaihtamassa sen somepennun tilalle.
Vanttu ei osannut mitään. Seuraamisessa edelleen jätättää. Ihan kuin kyttäisi lelua, tykkäsi Jessica. Samalla tavalla palkataan eteen kuin Lentsulassa, kokeillaan nyt namilla. Ja sitten voi tehdä ohjaaja peruuttaa, koira tulee kohtisuoraan ja siitä käännetään seuraamaan, palkka eteen leikkiä. Tämä oli (kuinka yllättävää), mulle hankalaa. Jessican kanssa Vanttu meni kivasti.
Luoksetulon stoppeja palkaten nopeasta tulosta (samat ohjeet Nadjalta, Lentsulta ja Jessicalta tässä).
Noudossa jatketaan niitä pitoharjoituksia. Varo palkkaamasta sitä tiputusta. Voi myös tehdä ihan läheltä välillä. Ja voisi tehdä hypyn kauttakin, jos koira tietäisi mikä on hyppy. Mun tuleva agikoirani kiersi matalan tokoesteen, kun ei annettu kiertää, hyppäsi tukea ottaen, kerran jäi mahastaa roikkumaan (vaan ei haittaa tuumaa Vanttu). Olipa kamalan näköistä!
Jääviä aika vähän sivulta tai ainakin eri käsky seuraamiseen, ettei ennakoi stoppeja ja jätätä senkin takia. Namia heittäen kauas ja siitä takaisintullessa seis tai maahan (itse voi vielä vähän peruuttaa).


Hyödyllisiä nämä oppitunnit ovat. Kun vielä muistaisi opit itse treenatessa.

Kotimatkalla ensin Vanttu kiersi lämppälenkillä sonnassa (kakki myös sinne halliin)., tallin kohdalla käytiin vähän Hurraan kanssa kävelemässä ja otettiin hupikuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti