koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 10. syyskuuta 2012

treeniä ja töitä (oikeasti toisinpäin)

Jossain vaiheessa ehkä tämä aamusta iltaan työn teko loppuu? Onneksi kuitenkin koirat voivat olla mukana ja saavat pikkutreenejä sinne tänne (Håp siis). Aamulla vein ruokakipon ruutuun. Sitten tehtiin tunnari (lähti nuuskimaan puskaa, mutta löysi sitten kapulakasan ja toi oman). Seuruuta, seisominen liikkeestä, kaukot ja sitten ruutuun. Sinne ruutuun olisi toki halunnut mennä ihan joka välissä.. Tallilla teki vain tuhmuuksia (juoksi tarhoihin). Töissä yhden tallin pihalla puun kierrosta sivulle, kaukot, kierrosta stoppi ja yksi luoksetulon pysäytys. Meneehn tuo. Kait aika hyvinkin näin reenilöissä. Vielä pitää tuota palkkaamattomuutta treenata paljon lisää.

Illalla agitreenit. Håpilla oli kivaa. Ympyräradalla (kakasi hyppyä molemmilla sivuilla ja putket päissä) irtosi jopa hienosti. Valssiradalla pitää ohjata niille esteille, muuten tulee mun perään ja ei hyppää. Ja sitten jos käsi jää ylös ja rintamasuunta kans, menee samalla ohjauksella useammankin esteen (myös ne ei toivotut:)). Erilainen on kuin äitinsä. Ei vieläkään käänny tarpeeksi tiukasti niillä hypyillä... Omaa vuoroa odotellessa teki keinua ja keppejä. Nyt pujotteli hyvin loppuun, mutta sisäänmenossa saa olla tarkka. Ei kyllä vielä ymmärrä mistä sinne sisään mennään, menee oikein, jos tehtävä tarpeeksi helppo. Ja kestää aika hyvin takaaleikkauksen ja irtoamisen nillä kepeillä.

Ja Håp ilmottu elämänsä ekoihin ulkomaan kisoihin. Sunnuntaina on tavoitteena Eestinmöllihyppyepävirallisvalioarvo. Möllirata maksoi muuten 14e ja viralliset kisaradat selvästi vähemmän :D. Suvi lähtee myös Ja sekä Elsa että Ida menevät Rossolla.

Talvea odotellessa....?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti