koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 29. syyskuuta 2012

Hyvä T&T koirat

Sirpa hakuillut, tai Pörje kai se hakee ja Sirpa kertoo, että saa hakea HK1. On ne vaan taitavia, tekivät mitä tahansa. Täällä ollaan kovin ylpeitä!

Ja Håp teki koititokokisoissa sitten sen AVOykköstuloksen. Pikkaisen taisi auttaa kiltti tuomaritäti tuloksen saamiseen, mutta me ei valiteta! Paikallaanmakuussa oli minusta oikein hyvässä vireessä, meni terävästi maahan ja nousi oikein topakasti. Seuraaminen oli heikohkoa, mutta nyt tuli kuitenkin mukana. Joku istuminen taisi olla hidas (en ole uskaltanut avata videota vielä), mutta ei sentäs jäänyt metriä missään kohtaa. Ja ymmärsin itse kävellä kohtuu reippaasti, juoksu oli sellaista teputtelua. Ja käsi mulla oli silleen, menee kohta taskuun ja antaa namia tyylisesti. Meni maahan ja jäi seisomaan, seisomisessa vähän teputteli. Maasta ylös saattoi taas olla hidas. Ja kokoajan minä vetkuttelin huomattavia määriä omaa vartaloani. Luoksetulos oli onneton. Minusta se makasi, ei istunut. Ja pysähdyksen sijaan siirtyi raville... Ja siti 5p! Kaukoissa aloitti taas sillä, ettei mene ekalla käskyllä sivusta maahan. Mutta teki hienot kaukot! Kiltin tuomarin ansiosta sai ysejä ja kymppejä, yhden kasin ja tuon luoksetulovitosen. 174p!

Eli nyt pääsee reenaan niitä kaukoseisomisia, ruutua ja tunnaria. Yes!!! Koiran viretilaan pitää kyllä vieläkin satsata ja omaa vartaloa rauhoittaa. Mutta olen kovin onnellinen ykköstuloksesta. Kiitos vaan sinne suomen turkuun tässäkin lajissa. Ja ihanaa, että ensi viikonloppuna saa aloittaa agilitylajin Håpillakin!!!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti