koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 27. syyskuuta 2012

sairastupa

Suvi edelleen juntturassa, tai oli se aamulla (sai eilen kipulääkkeen) parempi, sattui olemaan Piira-aikakin, jonka Suvi käytti. Solmussa kuin mikä, epäili koiran liukastuneen. Ei onneksi arista polviaan, ehkä enempi selkäänsä. Lomailkoon nyt ja katsotaan meneekö ohi. Remmiliikuntaan olen liian laiska.
Ja sen lisäksi aamulla herättyäni, Håpilla oli reilu sentin vekki etujalassa kyynärluun päällä. Ei näyttänyt ihan pari tuntia sitten tullleelta. Jos loukkasi esteen kanssa sekaan mentäessä eilen, on kumma, kun kerta illalla treenasi ihan ok. Aamulla nimittäin varsinkin siteen laiton jälkeen, näytti siltä, että luvattu elinaikaennuste mitataan tunneissa. Tyhmien dopingsääntöjen takia en laittanut tikkiä, vaan liimasin jalan. Ans kattoo nyt, voiko sillä mennä viikonloppuna. Haava sinänsä on aika mitätön...

Ja tämän takia syksyn ekoissa junnutreeneissä, joita varsinkin Ida odottanut niin kovin, luottokoira Rosso meni sekä Elsan että Idan kanssa. Ja menikin kivasti:D. Melkein jopa vauhdikkaasti!!

Ja kuinka ollakkaan Hertta näyttää paremmalta. Ripuli ohi, veriarvot paremmat kuin moneen vuoteen. Yritti Sadun Decoakin flirttailla. Saattoi taas saada jatkoaikaa.... (mutta ei sentäs viety agitreeneihin:)). Sai paimenet paikallaanolotreenin yhdessä Rotin kanssa. Håpilla ei ongelmaa tässä (vaikka oli märkä maa), ja saattoi Håp vähän kaukojakin treenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti